Uutta matoa koukkuun Oddyn kanssa

Brave Leads

Myyntityön korvaamaton tehotyökalu

Brave Leads on liidityökalu B2B-yritysten liidienhankintaan. Se tunnistaa kävijäliikenteestä verkkosivustollasi vierailevat yritykset ja lähettää päivittäin raportin sähköpostiisi.

Brave Leads on työkalu B2B-yritysten liidihankintaan. Se tunnistaa kävijäliikenteestä verkkosivustollasi vierailevat yritykset. Brave Leadsin avulla voit lopettaa kylmäsoittelun ja keskittyä myynnissä jo kiinnostuneiden potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin.

Näet liidit suoraan liidityökalun käyttöliittymästä. Liidit lähetetään päivittäin myös sähköpostiisi tai suoraan CRM järjestelmääsi. Brave Leads muuttaa uusasiakashankinnan B2B-liiketoiminnassa pysyvästi. Palvelun käyttöönotto vie vain hetken. Teknologia etsii verkkosivuston kävijäliikenteestä yrityksien verkkoja ja yhdistää useita eri tietokantoja etsiäkseen yrityksen tiedot kävijäliikenteestä. Brave Leads kertoo verkkosivustosi vierailijoista seuraavat tiedot:

  • Yrityksen perustiedot
  • Yrityksen kontaktitiedot
  • Yrityksen paikkakunnan
  • Mitä verkkopalvelusi sivuja vierailija on lukenut sekä
  • Kuinka kauan vierailija on viettänyt aikaa verkkosivullasi

Brave Leads hinnoittelu

1 verkkosivusto ja 1 käyttäjä – 49,99€ / kk
1 verkkosivusto ja maks. 10 käyttäjää – 169,99€ / kk

Tutustu Brave Leadsiin tarkemmin

Kiinnostaako Brave Leads liidityökalu? Haluaisitko saada ammattilaisen arvion yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tilasta?

Annamme ehdotuksemme yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme