Enhanced Ecommerce

Tunne asiakkaasi uudella tasolla.

AVAINSANAT:   

Google Analyticsin tehostetun verkkokaupan seurannan avulla voit seurata tarkemmin kävijöiden ja asiakkaiden käyttäytymistä verkkokaupassa.

Google Enhanced Ecommerce on Google Analyticsin laajennusosa verkkokaupoille. Tehostetun verkkokaupan avulla voit seurata suoraan monia asioita, joita aikaisemmin on seurattu erilaisina muokattuina tapahtumina ja muokattuina raporttiluokkina. Mitä suurempi liikevaihto verkkokaupalla on, sitä todennäköisemmin Ecommerce kannattaa ottaa käyttöön. Tehostetun verkkokaupan käyttöönotto vaatii kuitenkin useimmiten ammattilaisen apua ja koodityötä.

Hakusanamainonnan hinnoittelu

Hakusanamainonnassa maksat vain klikkauksista, kun henkilö klikkaa siirtyäkseen verkkosivuillesi. Mikäli mainoksesi näytetään, mutta siihen ei reagoida, tämä ei maksa sinulle mitään. Tämän vuoksi SEM on erittäin kustannustehokasta. Hakusanamainontaa voi tehdä pienellä tai suurella budjetilla, se skaalautuu hyvin erilaisiin tarpeisiin. Klikkauksen hinta vaihtelee sanakohtaisen kilpailun ja mainoksen sijoituksen mukaan. Keskimäärin Suomessa klikkihinnat ovat noin 0,10–2,00 €. Hintaan vaikuttaa myös mainoksen ja kohdesivun kautta muodostettavat laatupisteet, johon hakusanamarkkinoinnin ammattilainen voi vaikuttaa. Hakusanamainonta vaatii paljon optimointityötä, että mainonnasta saadaan parhaat mahdolliset tehot irti. Optimointityöhön panostamalla, mediarahan käytön tarve usein pienenee, kun mainonnasta tulee tehokkaampaa ja klikkihinnat laskevat.

Palveluitamme Google Enhanced Ecommerceen liittyen

  • Asennus ja määrittäminen
  • Tulkitseminen ja analysointi
  • Nykytila-analyysit
  • Kehitysehdotukset
  • Käyttökoulutukset ja workshopit

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme