Uutta matoa koukkuun Oddyn kanssa

Oddy Tech Leads

Myyntityön korvaamaton tehotyökalu

Oddy Tech Leads on liidityökalu B2B-yritysten liidienhankintaan. Se tunnistaa kävijäliikenteestä verkkosivustollasi vierailevat yritykset ja lähettää päivittäin raportin sähköpostiisi.

Oddy Tech Leads on työkalu B2B-yritysten liidihankintaan. Se tunnistaa kävijäliikenteestä verkkosivustollasi vierailevat yritykset. Oddy Tech Leadsin avulla voit lopettaa kylmäsoittelun ja keskittyä myynnissä jo kiinnostuneiden potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin.

Näet liidit suoraan liidityökalun käyttöliittymästä. Liidit lähetetään päivittäin myös sähköpostiisi tai suoraan CRM järjestelmääsi. Oddy Tech Leads muuttaa uusasiakashankinnan B2B-liiketoiminnassa pysyvästi. Palvelun käyttöönotto vie vain hetken. Teknologia etsii verkkosivuston kävijäliikenteestä yrityksien verkkoja ja yhdistää useita eri tietokantoja etsiäkseen yrityksen tiedot kävijäliikenteestä. Oddy Tech Leads kertoo verkkosivustosi vierailijoista seuraavat tiedot:

  • Yrityksen perustiedot
  • Yrityksen kontaktitiedot
  • Yrityksen paikkakunnan
  • Mitä verkkopalvelusi sivuja vierailija on lukenut sekä
  • Kuinka kauan vierailija on viettänyt aikaa verkkosivullasi

Oddy Tech Leads hinnoittelu

1 verkkosivusto ja 1 käyttäjä – 49,99€ / kk
1 verkkosivusto ja maks. 10 käyttäjää – 169,99€ / kk

Kiinnostaako Oddy Tech Leads liidityökalu? Haluaisitko saada ammattilaisen arvion yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tilasta?

Annamme ehdotuksemme yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme