Verkkoanalytiikka

Verkkoanalytiikan avulla mitattavia tuloksia.

Verkkoanalytiikka on järkevä tapa kehittää toimintaasi juuri oikeaan suuntaan mittaamisen ja tulosten todentamisen avulla. Hallitsemme niin Google Analyticsin kuin myös useat muut tutut analytiikkatyökalut.

Verkkoanalytiikka tarjoaa suuntaviivat liiketoiminnan kehittämiseen

Mittaaminen ja tulosten todentaminen verkkoanalytiikan, kuten Google Analyticsin, avulla on järkevä tapa kehittää toimintaa oikeaan suuntaan. Oikein määritettynä ja tulkittuna verkkoanalytiikka antaa vastauksia, mihin suuntaan juuri sinun liiketoimintaasi on kehitettävä, on sitten kyse mainonnasta, sivuston sisällöstä tai vaikkapa verkkokaupan teknisestä kehittämisestä. Kaikelle tekemiselle on määritettävä selkeä tavoite ja mittarit, kuinka kehitystä seurata. Määritämme Google Analyticsin mittaamaan haluttuja asioita, analysoimme, raportoimme ja seuraamme tuloksia. Myös verkkoanalytiikan käyttökoulutukset, workshopit ja konkreettisten kehitysehdotusten antaminen verkkoanalytiikkaan pohjaten kuuluvat palveluihimme.

Tutustu tarkemmin verkkoanalytiikan palveluihimme

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme