Animoidut bannerit pakettihintaan

Liikkuvalla bannerilla jäät asiakkaan mieleen

Ota täydet tehot irti mainospaikasta

Haluatko, että mainoksesi jäävät paremmin mieleen ja tuovat enemmän tuloksia? Animoidut ja liikkuvat bannerit herättävät ihmisten huomion huomattavasti tehokkaammin kuin tavalliset kuvamainokset. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat enemmän vastinetta rahallesi mainospaikasta.

Mikäli tavoitteenasi on erottua kilpailijoista ja vaikuttaa kohdeyleisöösi, kannattaa harkita animointia. Animaatiot parantavat brändimielikuvaa ja houkuttelevat enemmän klikkauksia. Ne voivat osoittautua ratkaisevaksi osaksi markkinointistrategiaasi. Lisäksi animoidut bannerit toimivat saumattomasti kaikilla laitteilla, olipa kyseessä sitten tietokone, puhelin tai tabletti.

Animoidut bannerit kätevään pakettihintaan

Hinta sisältää 5 kpl animoituja HTML5-bannereita Googlen mainoskanaviin.

650 €

Bannerit toteutetaan tekemiimme valmiisiin HTML5-pohjiin, joihin valitaan toivomasi kuvat, tekstit (3 kpl) ja värit.

5 kpl bannereita koossa:

300×600 px
300×250 px
336×280 px
160×600 px
980×120 px

Graafikkomme toteuttavat mainokset brändisi ilmeen mukaisesti. Pakettitarjouksen animointityyli on vakio. Mikäli haluat bannereihin erilaisen animoinnin, toteutetaan ne kustomityönä eri hintaan.

Kolme tekstiä – yksi banneri

Tarjouksen animointityyli on vakio. Tämä tarkoittaa sitä, että mainokseen voidaan sisällyttää kolme vaihtuvaa tekstiosiota. Näin kuluttajalle voidaan välittää enemmän informaatiota mainostettavasta kohteesta. Tämä on kustannustehokasta, sillä oli käytössä yksi tai useampi teksti, mainosimpressioista maksetaan sama hinta.

Teknisesti ja visuaalisesti toimivat bannerit

Tuotamme animoidut bannerit HTML5-muodossa. Nämä bannerit ovat käytännössä toiselle sivulle linkitettäviä omia HTML-sivujaan. On siis tärkeää pitää huolta, etteivät HTML5-mainokset hidasta tai häiritse isäntäsivun toimintaa. Julkaisuvaiheessa haasteena voi toisinaan olla bannerin yhteentoimivuus eri mainosjärjestelmien kanssa. Yhteensovittaminen vaatii ammattiosaamista ja taitoa.

Rautaisten ammattilaistemme käsissä tehdyt HTML5-bannerit toimivat niin teknisesti kuin visuaalisesti – ja mikä tärkeintä: ne myös tuottavat tulosta.

Esimerkkejä bannerituotannosta

Nähdäksesi bannerit, varmistathan että AdBlock ei ole päällä tällä sivustolla.

Miksi valita animoidut bannerit?

  • Aikaansaa huomattavasti positiivisempaa brändimielikuvaa
  • Animoituja bannereita klikataan herkemmin
  • Animaatio antaa täydet tehot irti ostetusta mainospaikasta
  • Animoidun HTML5-aineiston vaikutus voi olla jopa tuplasti suurempi staattiseen aineistoon verrattuna
  • Erotut kilpailijoistasi. Harva ymmärtää HTML5-aineistojen hyötyjä tai osaa tuottaa niitä
  • Oikein tehdyt HTML5-bannerit saadaan näppärästi toimimaan erilaisten mainosjärjestelmien kanssa

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Maksuttomassa tutustumispalaverissa asiantuntijamme kartoittavat digimarkkinoinnin toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Opi ymmärtämään, mitä yrityksesi verkkosivuston analytiikan määrittely tarkoittaa käytännössä ja miksi analytiikkaa ylipäätään tarvitaan.
Google Performance Max
Google Performance Max on uusi mainontaratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden maksimoida mainoskampanjoiden suorituskykyä entistäkin helpommin. Tämä kampanjamuoto perustuu tekoälyyn ja koneoppimiseen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.