Graafinen tuotanto

Leivotaan sisällöistäsi ja materiaaleistasi herkullisempia

Olisiko aika panostaa graafiseen ilmeeseen ja sisältöön?

Mielenkiintoinen ja hyvältä näyttävä sisältö jää mieleen, erottaa kilpailijoista ja saa vääjäämättä aikaan myyntiä. Ajankohtainen, laadukas, erottuva ja kohderyhmää puhutteleva sisältö on kaiken sisällöntuotannon ja mainonnan ydin. Siksi sisältöihin ja siihen, miltä ne näyttävät, kannattaa panostaa.

Graafisessa tuotannossa on monia mahdollisuuksia

Meiltä saat monipuoliset graafiset materiaalit. Tuotamme aineistoja niin digiin kuin printtiin. Kaiken tekemisemme lähtökohtana on kohderyhmän puhuttelu. Otamme aina huomioon yrityksen graafisen ilmeen, mutta tarvittaessa myös tuoden mukaan uutta raikasta twistiä ja ideoita. Toimimme ketterästi ja asiakasta kuunnellen.

Materiaalituotannon tiimiltämme onnistuu monenlaiset projektit. Olipa tarpeenasi vaikkapa flyerit, kuvastot, käyntikortit, banneriaineistot, somemainosaineistot tai nettisivujen ilmeet, me voimme auttaa. Tai jos tarvitset koko graafisen ilmeen uusimista – olemme kumppanisi!

Ketteryys ja käytännönläheisyys ovat valttikorttejamme, joten työskentely kanssamme on mutkatonta.

Milloin viimeksi olet päivittänyt bannerimainoksesi?

Banneriaineistojen ilmeeseen kannattaa kiinnittää huomiota. Lisäksi aineistoja on päivitettävä tarpeeksi usein, sillä niiden teho laskee ajan myötä. Kun sama mainos näkyy monta kertaa ja pitkän aikaa samalle henkilölle, ei hän loputtomiin jaksa kiinnostua samasta viestistä. Samoin silmä tottuu tuttuun aineistoon, eikä enää noteeraa sitä niin helposti. Tämän takia kohderyhmää kannattaa puhutella uusin ja erilaisin tavoin, jotta viesti pysyy tuoreena. Yleensä suosittelemme vaihtamaan bannereita 2-3 kuukauden välein ja myös vuodenaikojen vaihtuessa.

Olemme apunasi olemassaolevien aineistojen päivittämisessä. Joskus päivitysprosessi voi olla hyvinkin kevyt operaatio. Vaihdetaan kuvia ja muokataan tekstiin hieman uutta näkökulmaa. Meiltä saat myös kokonaan uudet bannerit sisältäen tekstisisällön kiteytyksen, brändisi ilmettä mukailevan visuaalisen suunnittelun sekä teknisen tuotannon.

Oddyn graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon asiantuntijat auttavat kaikissa materiaalitarpeissasi

Tuotamme hakukoneystävälliset verkkotekstit, sosiaalisen median sisällöt tai vaikkapa yrityksesi printtimateriaalit. Autamme yritystäsi sekä pienissä että suurissa sisältötarpeissa. Tuottamamme sisältö räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Yhteistyö voi olla jatkuvaa tai kertaluonteista. Tuotamme sisällöt suunnittelusta toteutukseen tai vain haluamasi osan.

Ylläpidämme myös sosiaalisen median tilejäsi ja tuotamme some-sisältöjä yhdessä sovitulla tavalla. Teemme tarvittaessa kaiken “avaimet käteen” -palveluna.

Hyödynnä etuhinta

Bannerituotantoa etuhintaan!

Staattiset bannerit

Tekstien kiteytys, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus
5 erikokoista banneria (jpg/png)

Hinta: 400 €

Animoidut bannerit

Tekstien kiteytys, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus
5 erikokoista banneria (html5/gif)

Hinta: 600 €

Tarjous voimassa 30.4.2024 asti.
Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Palveluitamme materiaali- ja sisällöntuotantoon liittyen:

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Somen vuosikello
Suunnitelmallisuus on avain tehokkaaseen sometekemiseen. Tässä postauksessa käsittelemme, miksi somen vuosikello on niin tärkeä ja mitä sillä saavutetaan.
Mikä on Threads?
Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!
Meta-mainonnan kohdentaminen
Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.