WordPress-​sivut

Olisiko aika uusia verkkosivut uuden vuoden kunniaksi?

Onnistunut digimarkkinointi tarvitsee parikseen toimivan verkkosivuston

Kaikista hienoimmatkaan bannerit tai osuvimmat hakusanamainokset eivät tuo myyntiä, jos ne johdattavat sivuille, joita käyttäessä asiakas ei löydä etsimäänsä tai sisältö on sekavaa tai huonosti järjestetty. Tai että pahimmillaan sivut toimivat niin hitaasti, että kävijä turhautuu ja lähtee sivuilta pois. Markkinointiin tehdyt satsaukset valuvat hukkaan.

Joskus taas sivustoa ei ole päivitetty niin pitkään aikaan, että sisältö ja tekniikkakin ovat jääneet jälkeen. Joskus jo vuosia palvelleet sivut voivat olla vanhoille asiakkaille tutut, mutta entäpä uudet potentiaaliset asiakkaat, joiden pitäisi yhdellä silmäyksellä päästä selville siitä, mistä sivuilla on kyse? Aika ajoin kannattaa siis miettiä, miten sivut palvelevat loppukäyttäjää. Jos verkkosivut on rakennettu vanhalla tekniikalla, ne eivät myöskään usein löydy hakukoneista halutulla tavalla.

Joskus voi myös olla tarpeen luoda kokonaan uudet sivut vaikkapa tietylle tuotteelle tai palvelulle. 

Meiltä saat WordPress-​verkkosivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisuuksina. 

Toteutamme verkkopalvelun juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Voit valita tarvitsetko uuden verkkosivuston, kevyen kampanjasivuston vai kenties yksittäisen laskeutumissivun eli landing pagen mainostamiseen. Me otamme huomioon digitaalisen markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin vaatimukset, joten sivusto on heti valmis mainonnan käyttöönottoon. Asennamme tarvittavat lisäosat ja ohjeistamme päivitettävien osioiden itsenäiseen hallintaan tai tarpeen tullen koulutamme käyttöönottoon. 

Mikäli tarvitset tämän lisäksi sivuillesi mielenkiintoista, hakukoneoptimoitua sisältöä, anna meidän sisällöntuotanto-palvelumme auttaa!

Kampanjasivut eli landing paget

Esimerkiksi erilliset kampanjasivut on yksinkertainen tapa nostaa esille kaikki kampanjaan kuuluvat tuotteet ja palvelut kärkiviesteineen. Kampanjasivustolle määritetään hyvin selkeä tavoite, jonka ympärille sivun sisältö ja markkinointikampanja luodaan. Kampanjasivustolle voidaan luoda hyvinkin erilaista sisältöä tavoitteiden mukaan. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tuote-esittelyitä, kilpailuja, arvontoja, kuvia, videoita ja lomakkeita.

Yksi yhtenäinen kampanjasivu toimii laskeutumissivuna, jonne mainoksista ja muista digitaalisista sisällöistä ohjataan liikennettä. Tämä helpottaa kampanjan tulosten seurantaa. Usein kampanjasivut toimivat kampanjoissa tehokkaammin kuin yrityksen normaalit verkkosivut. Kampanjasivuilla usein ajatuksena on “less is more”. Kun keskitytään yhteen mainostettavaan asiaan tai kärkiviestiin, saa tämä asia kaiken huomion ja näin viesti on kuluttajallekin selkeämpi ja jää paremmin mieleen.

Jutellaanko lisää?

Jenna Leino
CEO, Co-Owner

Laura Nevasalo
Client Director

Tammikuun tarjous: WordPress-sivut

Olemme tehneet nettisivuja sekä landing pageja pienillä ja isoilla budjeteilla monille eri toimialoille.

Avaimet käteen -verkkosivujen toteutus sisältää visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen huomioiden digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Sisältäen leiskan yhden kommentointikierroksen.
○  Sisällöt ja materiaalit asiakkaalta tai vanhoilta nettisivuilta.
○  Tarvittaessa sisällöntuotanto lisämaksusta.

Hinta alkaen 2000 €, pyydä tarjous!

Tarjoushinnat ovat voimassa, kun vahvistat tilauksen tammikuun 2021 aikana.

Lue aiheeseen liittyvät blogikirjoituksemme

  • Oddy bannerituotanto

Bannerituotanto

torstai 31.10.2019|Avainsanat: |

Meiltä saat näyttävät bannerit brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

» Lue lisää

Heräsikö kysymyksiä?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

  • Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme