Kuvapaketti brändisi ilmeellä

TÄYDENNÄ YRITYSILMETTÄ KÄTEVÄLLÄ KUVAPANKILLA

Valikoima korkealaatuisia ja brändinne mukaisia kuvia

Onko teillä tarvetta kuville esimerkiksi markkinointia, nettisivuja tai somea varten? Yrityksen kuvapankki on olennainen resurssi brändin visuaaliseen viestintään. Kuvien hankkiminen ja valitseminen on usein aikaa vievää ja kuvausten järjestäminen tai valokuvaajalta tilaaminen voi olla usein liian kallista, varsinkin pienemmille yrityksille.

Meillä on ongelmaan vastaus: Meiltä saat nyt kuva- ja ikonipaketin kätevään pakettihintaan. Me kokoamme teille laajan valikoiman korkealaatuisia ja brändiinne sopivia kuvia hyödyntäen eri kuvalähteitä. Valmis kuvapankki tehostaa luovaa prosessia, säästää aikaa kuvien etsimiseltä ja varmistaa ammattimaisen ilmeen erilaisiin projekteihin.

Voit valita haluatko tilata meiltä pelkän valokuvapaketin vai kuva- ja ikonipaketin.

Tarjous: Kuvapaketti brändin mukaisia kuvia

Sisältää:

● 20 kuvan kuvapaketti valokuvia
● Kuvat ovat kuvapankeista koottuja kuvia, emme siis kuvaa kuvia
● Hinta sisältää yhden kommentointikierroksen
● Toimitamme kuvat kerralla pakettina.
● Lisämaksusta kuvakansion ylläpito

476€

Ikonipaketti

Sisältää:

● Optiona ikonipaketti brändi-ilmeeseen sopivia ikoneita 10 kpl
● Hinta sisältää yhden kommentointikierroksen
● Käsin piirretyt ikonit lisämaksusta

376€

Esimerkkejä kuva- ja ikonipaketeista

Miksi tilata kuvapaketti?

  • Ajan säästäminen: Kuvapankin kokoaminen voi olla aikaa vievää ja vaativaa puuhaa. Ulkopuolinen ammattilainen vapauttaa sinut tästä tehtävästä, jotta voitte keskittyä yrityksen ydintoimintoihin ja muihin tärkeisiin tehtäviin.
  • Brändinne mukainen ilme: Räätälöimme kuvapankin teidän yrityksenne ja brändinne mukaan. Valitsemamme kuvat sopivat täydellisesti yhteen muun visuaalisen ilmeen kanssa.
  • Kuvien monipuolisuus: Olipa kyse sitten mainosmateriaalista, verkkosivuista, some-julkaisuista tai esitteistä, me etsimme kuvat, jotka sopivat varmasti kaikkiin näihin tarpeisiin. Varmistamme, että jokainen käyttämänne kuva näyttää upealta ja tarkalta, oli sitten kyseessä printti tai digitaalinen julkaisu.
  • Asiantuntemus: Me olemme visuaalisia ammattilaisia ja ymmärrämme, miten valita kuvat, jotka tukevat brändiänne ja viestivät sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, miten valita korkealaatuiset kuvat, jotka erottuvat ja viestivät tehokkaasti. Laadukkaat kuvat antavat brändistänne ja projekteistanne ammattimaisen vaikutelman.

Lue aiheeseen liittyvät blogikirjoituksemme

Heräsikö kysymyksiä?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

  • Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme