Kuvapaketti brändisi ilmeellä

Täydennä yritysilmettä kuvapankilla

Valikoima korkealaatuisia ja brändinne mukaisia kuvia

Onko teillä tarvetta kuville esimerkiksi markkinointia, nettisivuja tai sosiaalista mediaa varten? Yrityksen kuvapankki on olennainen resurssi brändin visuaaliseen viestintään. Kuvien hankkiminen ja valitseminen on usein aikaa vievää, ja kuvausten järjestäminen tai valokuvaajalta tilaaminen voi olla liian kallista, varsinkin pienemmille yrityksille.

Meillä on ratkaisu tähän ongelmaan: saatte meiltä nyt kuva- ja ikonipaketin kätevään pakettihintaan. Kokoamme teille laajan valikoiman korkealaatuisia ja brändiinne sopivia kuvia, hyödyntäen eri kuvalähteitä. Valmis kuvapankki tehostaa luovaa prosessia, säästää aikaa kuvien etsimiseltä ja varmistaa ammattimaisen ilmeen erilaisiin projekteihin.

Voitte valita, haluatteko tilata meiltä pelkän valokuvapaketin vai kuva- ja ikonipaketin.

Tarjous: Kuvapaketti brändin mukaisia kuvia

Sisältää:

● 20 kuvan kuvapaketti valokuvia
● Kuvat ovat kuvapankeista koottuja kuvia, emme siis ota valokuvia
● Hinta sisältää yhden kommentointikierroksen
● Toimitamme kuvat kerralla pakettina
● Lisämaksusta kuvakansion ylläpito

476€

 

Ikonipaketti

Sisältää:

● Optiona ikonipaketti brändi-ilmeeseen sopivia ikoneita 10 kpl
● Hinta sisältää yhden kommentointikierroksen
● Käsin piirretyt ikonit lisämaksusta


376€

Esimerkkejä kuva- ja ikonipaketeista

Miksi tilata kuvapaketti?

  1.  Ajan säästäminen. Kuvapankin kokoaminen voi olla aikaa vievää ja vaativaa puuhaa. Ulkopuolinen ammattilainen vapauttaa sinut tästä tehtävästä, jotta voitte keskittyä yrityksen ydintoimintoihin ja muihin tärkeisiin tehtäviin.
  2. Brändinne mukainen ilme. Räätälöimme kuvapankin teidän yrityksenne ja brändinne mukaan. Valitsemamme kuvat sopivat täydellisesti yhteen muun visuaalisen ilmeen kanssa.
  3. Kuvien monipuolisuus. Olipa kyse sitten mainosmateriaalista, verkkosivuista, some-julkaisuista tai esitteistä, me etsimme kuvat, jotka sopivat varmasti kaikkiin näihin tarpeisiin. Varmistamme, että jokainen käyttämänne kuva näyttää upealta ja tarkalta, oli sitten kyseessä printti tai digitaalinen julkaisu.
  4. Asiantuntemus. Me olemme visuaalisia ammattilaisia ja ymmärrämme, miten valita kuvat, jotka tukevat brändiänne ja viestivät sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, miten valita korkealaatuiset kuvat, jotka erottuvat ja viestivät tehokkaasti. Laadukkaat kuvat antavat brändistänne ja projekteistanne ammattimaisen vaikutelman.

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Somen vuosikello
Suunnitelmallisuus on avain tehokkaaseen sometekemiseen. Tässä postauksessa käsittelemme, miksi somen vuosikello on niin tärkeä ja mitä sillä saavutetaan.
Mikä on Threads?
Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!
Meta-mainonnan kohdentaminen
Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.