Milloin viimeksi olet päivittänyt bannerimainoksesi?

Vaikuta ajankohtaisilla bannereilla

Tehosta bannerimainontaa päivitetyillä materiaaleilla

Tiesitkö, että bannereiden teho laskee ajan myötä? Kun samaa mainosta näytetään kerrasta toiseen samalle henkilölle, ei hän loputtomiin jaksa kiinnostua samasta viestistä. Samoin silmä tottuu tuttuun aineistoon, eikä enää noteeraa sitä niin helposti. Tämän takia kohderyhmää kannattaa puhutella uusin ja erilaisin tavoin, jotta viesti pysyy tuoreena. Yleensä suosittelemme vaihtamaan bannereita 2-3 kuukauden välein. Kauden vaihtuessa kesään onkin hyvä hetki vaihtaa bannereihin vuodenaikaan sopivat ilmeet ja ajankohtaiset, päivitetyt viestit.

Olemme apunasi olemassaolevien aineistojen päivittämisessä. Joskus päivitysprosessi voi olla hyvinkin kevyt operaatio. Vaihdetaan kuvia ja muokataan tekstiin hieman uutta näkökulmaa. Meiltä saat myös kokonaan uudet bannerit sisältäen tekstisisällön kiteytyksen, brändisi ilmettä mukailevan visuaalisen suunnittelun sekä teknisen tuotannon.

Tartu nyt ajankohtaiseen tarjoukseemme bannerituotannosta!

Bannerituotantoa etuhintaan

Varaa kanssamme ilmainen konsultointi (30 min)
ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa teitä.

Staattiset bannerit

Tekstien kiteytys, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus
5 erikokoista banneria (jpg/png)

Hinta: 400 €

(normaalisti 500 €)

Animoidut bannerit

Tekstien kiteytys, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus
5 erikokoista banneria (html5/gif)

Hinta: 600 €

(normaalisti 900 €)

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.
Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Maksuttomassa tutustumispalaverissa asiantuntijamme kartoittavat digimarkkinoinnin toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Opi ymmärtämään, mitä yrityksesi verkkosivuston analytiikan määrittely tarkoittaa käytännössä ja miksi analytiikkaa ylipäätään tarvitaan.
Google Performance Max
Google Performance Max on uusi mainontaratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden maksimoida mainoskampanjoiden suorituskykyä entistäkin helpommin. Tämä kampanjamuoto perustuu tekoälyyn ja koneoppimiseen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.