Oddy-barometri

Loppuvuosi on perinteisesti kuluneen vuoden paketointia ja ensi vuoden suunnitelmien ja budjetoinnin laatimisen aikaa. Myös me Oddylla olemme täydessä vauhdissa ensi vuotta ja tulevia uusia kujeita varten. Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitsemme apuasi. Jakamalla mietteitäsi osallistut myös arvontaan!

Mitkä teemat ovat yrityksessäsi ajankohtaisimpia vuonna 2024? – Kerro meille ja osallistu arvontaan!

Digimarkkinoinnin maailmassa liikutaan vauhdilla ja ajan hermolla pysyminen on tärkeä osa työtämme. Siksi tahdomme tietenkin tietää, mitä asiakkaamme ja sidosryhmämme ajattelevat tulevasta vuodesta 2024.

Kerro meille, mitkä teemat ovat ajankohtaisimpia yrityksesi markkinoinnissa vuonna 2024. Näin autat meitä kehittämään toimintaamme kohti aina parempaa palvelua asiakkaillemme.

Palkintona arvomme kolme upeaa Oddy-kassia, jotka sisältävät tyylikkäät Oddy-pipot ja heijastimet sinulle ja kollegallesi sekä suklaayllätys kylmän ajan lämmöksi.

Jättämällä yhteystietosi, osallistut arvontaan. Palkinto arvotaan 30.11.2023 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Laura Nevasalo Oddy

Tarvitsetko apua yrityksesi markkinointiin tai markkinoinnin suunnitteluun?

Ota yhteyttä ja hyödynnä ammattitaitoamme.

Tutustu mielenkiintoisiin blogeihimme

Heräsikö kysymyksiä?

Mietityttävätkö sisällöt?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

  • Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme