Somepostauksia palveluna – herätä somekanavasi eloon!

Entä jos sisällöntuotannolle ei ole aikaa?

Kuulostaako tutulta: tiedät oikein hyvin sosiaalisen median tärkeyden, mutta laadukkaiden postausten suunnitteluun ja tuottamiseen ei vain ole aikaa? 

Ei hätää, Oddy hyppää mielellään apuun! Sisällöntuotantopalvelumme avulla saat valmiit somepostaukset helposti ja kustannustehokkaasti käyttöösi.

Osta somesisällöt nyt tarjoushintaan: 10 kpl somepostauksia 499 eur!

Laura Nevasalo Oddy

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Mitä somepostauspakettimme sisältää?

10 kpl somepostauksia yht. 499 eur

Hinta sisältää:

  • Asiantuntijamme kirjoittamat somepostaukset, jotka tehdään verkkosivujenne pohjalta
  • Kuvien käsittelyn oikeaan kokoon valitsemassasi kanavassa
  • Somepostausten hyväksytyksen (1 korjauskierros kuuluu hintaan)

Toimitamme kaikki 10 postausta samalla kertaa. Kuvat valitaan joko toimittamistanne kuvista tai ilmaisista kuvapankeista. Mahdolliset maksulliset kuvat veloitetaan erikseen, toteutuneiden kulujen mukaan. Toimitamme somepostaukset kuvineen teille sähköpostilla. Voitte hyödyntää somepostauksia oman aikataulunne mukaisesti. Hinta ei sisällä somepostausten ajastusta tai syöttöä kanaviin. Tarjoushinta voimassa vain uusille asiakkaille.

Tarjous voimassa 31.1.2024 saakka.

Miten homma käytännössä toimii, jos annat Oddyn hoitaa postausten suunnittelun ja tuotannon?

Asiantuntijamme kirjoittaa postaukset asiakkaan verkkosivuihin perustuen. Käytämme asiakkaan kuvamateriaalia tai kuvapankkikuvia sopimuksen mukaan. Mahdolliset maksulliset kuvat veloitetaan toteutuneiden kulujen mukaan. Muu kuvatuotanto hoituu tarvittaessa lisäpalveluna.

Toisin kuin perinteisessä somemanageroinnissa, me emme hallinnoi sometilejäsi. Me tuotamme valmiiksi materiaalia, jota voit vapaasti hyödyntää silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Näin varmistat, että somessasi on sisältöä silloinkin, kun olet itse kiireinen – ilman että joudut antamaan kontrollia ulkopuoliselle tai maksamaan kuukausittaisesta palvelusta.

Haluaisitko lisäksi somemainontaa?