WordPress-sivut kampanjahintaan

Boostia bisnekseen uusilla sivuilla ja sisällöillä

Onnistunut digimarkkinointi tarvitsee parikseen toimivan verkkosivuston

Kaikista hienoimmatkaan sisällöt ja grafiikat tai osuvimmat hakusanamainokset eivät tuo myyntiä, jos ne johdattavat sivuille, joita käyttäessä asiakas ei löydä etsimäänsä tai sisältö on sekavaa tai huonosti organisoitua. Pahimmillaan sivustot toimivat niin hitaasti, että kävijä turhautuu ja lähtee sivuilta pois, jolloin markkinointiin tehdyt satsaukset valuvat hukkaan.

Joskus taas sivustoa ei ole päivitetty niin pitkään aikaan, että sisältö ja tekniikkakin ovat jääneet jälkeen. Joskus jo vuosia palvelleet sivut voivat olla vanhoille asiakkaille tutut, mutta entäpä ne uudet potentiaaliset asiakkaat, joiden pitäisi yhdellä silmäyksellä päästä selville siitä, mistä sivuilla on kyse? Aika ajoin kannattaa siis miettiä, miten sivut palvelevat loppukäyttäjää. Jos verkkosivut on rakennettu vanhalla tekniikalla, ne eivät myöskään usein löydy hakukoneista halutulla tavalla.

Joskus voi myös olla tarpeen luoda kokonaan uudet sivut vaikkapa tietylle tuotteelle tai palvelulle.

Meiltä saat WordPress-verkkosivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisuuksina

Toteutamme verkkopalvelun juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Voit valita tarvitsetko uuden verkkosivuston, kevyen kampanjasivuston vai kenties yksittäisen laskeutumissivun eli landing pagen mainostamiseen. Me otamme huomioon digitaalisen markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin vaatimukset, joten sivusto on heti valmis mainonnan käyttöönottoon. Asennamme tarvittavat lisäosat ja ohjeistamme päivitettävien osioiden itsenäiseen hallintaan tai tarpeen tullen koulutamme käyttöönottoon.

Mikäli tarvitset tämän lisäksi sivuillesi mielenkiintoista, hakukoneoptimoitua sisältöä, anna meidän sisällöntuotanto-palvelumme auttaa!

Sisällöntuotannolla tehdään sivuista mielenkiintoiset ja myyvät

Muistathan että sisällöllä on tärkeä merkitys sivujen toimivuudessa. Sisältö on se, mikä pitää lukijan sivuilla ja saa selaamaan sivuja pidempään, mikä myös vaikuttaa konversioon ja kaupan syntymiseen. Me tuotamme sivuille ajankohtaista ja tuoretta sisältöä ja autamme olemassaolevan sisällön stilisoinnissa ja myynnillistämisessä.

Usein voi olla, että sivujen sisältö tarvitsee ulkopuolisen silmäparin tekemään tekstistä ymmärrettävää ja asiakkaalle mielenkiintoista. Tekstien lisäksi tuotamme sivuille myös kuvamateriaalia, kuten infograafeja, vektorigrafiikkaa tai valokuvia, jotka sopivat sivuston ilmeeseen ja elävöittävät sitä.

Kampanjasivut eli landing paget

Kevyet kampanjasivut ovat yksinkertainen ja ketterä tapa nostaa jokin tietty aihe esille. Kampanjasivustolle määritetään hyvin selkeä tavoite, jonka ympärille sivun sisältö ja markkinointikampanja luodaan. Kampanjasivustolle voidaan luoda hyvinkin erilaista sisältöä tavoitteiden mukaan. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tuote-esittelyitä, kilpailuja, arvontoja, kuvia, videoita ja lomakkeita. Aiheena sivuilla voi olla uuden tuotteen lanseeraus, tapahtuma tai lyhytaikainen tarjous.

Yksi yhtenäinen kampanjasivu toimii laskeutumissivuna, jonne mainoksista ja muista digitaalisista sisällöistä ohjataan liikennettä. Tämä helpottaa kampanjan tulosten seurantaa. Usein kampanjasivut toimivat kampanjoissa tehokkaammin kuin yrityksen normaalit verkkosivut. Kampanjasivuilla usein ajatuksena on “less is more”. Kun keskitytään yhteen mainostettavaan asiaan tai kärkiviestiin, saa tämä asia kaiken huomion ja näin viesti on kuluttajallekin selkeämpi ja jää paremmin mieleen.

Hyödynnä etuhinta

WordPress-sivut kampanjahintaan

Olemme tehneet nettisivuja sekä landing pageja pienillä ja isoilla budjeteilla monille eri toimialoille.

Avaimet käteen -verkkosivujen toteutus sisältää visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen huomioiden digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Sisältäen ulkoasun yhden kommentointikierroksen.

  • Sisällöt ja materiaalit asiakkaalta tai vanhoilta nettisivuilta.
  • Tarvittaessa sisällöntuotanto lisämaksusta.

Hinta alkaen 2000 €, pyydä tarjous!

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Maksuttomassa tutustumispalaverissa asiantuntijamme kartoittavat digimarkkinoinnin toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Opi ymmärtämään, mitä yrityksesi verkkosivuston analytiikan määrittely tarkoittaa käytännössä ja miksi analytiikkaa ylipäätään tarvitaan.
Google Performance Max
Google Performance Max on uusi mainontaratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden maksimoida mainoskampanjoiden suorituskykyä entistäkin helpommin. Tämä kampanjamuoto perustuu tekoälyyn ja koneoppimiseen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.