Google Analytics 4 perusteet

GOOGLE ANALYTICS 4 PERUSTEET TUTUSTUTTAVAT SINUT GOOGLEN ANALYTIIKKATYÖKALUN UUSIMPAAN VERSIOON – AMMATTILAISTEN OSAAVASSA SEURASSA!

Google Analytics 4 tai lyhyemmin GA4 on verkkosivustosi seurannan tärkein työkalu. Google Analytics 4 korvaa edeltäjänsä Universal Analyticsin vuoden 2023 heinäkuussa, joten uuden seurantatyökalun käyttöönotto on kriittisen ajankohtaista. Ottamalla GA4:n haltuun pysyt perillä sivustosi tapahtumista ja kävijöistä eli potentiaalisista asiakkaista.

Google Analytics 4 on kattava analytiikkatyökalu Googlelta, johon voit tutustua mm. virallisilla sivuilla. Datan tarjoamat hyödyt ovat kiistattomia. Analyticsia käyttääkin n. 28,1 miljoonaa yritystä liiketoimintansa kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Tässä Oddy Digitalin asiantuntijan kanssa käytävässä koulutuksessa GA4:n käytännön asiat tulevat tutuksi ja saat paremman käsityksen seuraavista seurantaan liittyvistä asioista:

  • GA4:n käyttöönotto tarvittaessa
  • Vanhentuvan Universal Analyticsin korvaaminen
  • GA4:n käyttöliittymä ja yleisnäkymät
  • Käyttäjäliikenne ja sen kehitys
  • Demografiset tiedot

Kouluttajana Oddy Digitalin kokenut Google analytiikan asiantuntija Christa Nousiainen.

Hinta: 99€/1h

Kenelle Google Analytics 4 perusteet sopii?

Koulutus sopii mainiosti inhouse-tiimille tai oman toimen analytiikasta vastaavan henkilöstön sparraukseen. Katso myös tarjoamamme GA4-jatkokurssi.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.