Hyvän somekuvan ABC

MILLAINEN ON HYVÄ SOMEKUVA? TUTUSTUT KOULUTUKSESSAMME TEHOKKAISIIN TAPOIHIN EROTTUA FEEDIN VIRRASSA KUVIEN AVULLA!

Yli vuosikymmenen kestänyt räjähdysmäinen somen käyttö on auttanut digitaalisten sisältöjen ammattilaisia ymmärtämään, mistä hyvä somekuva koostuu.

Sosiaalisen median kanavat ovat vuosien mittaan kehittyneet hurjasti verrattuna niiden ensimmäisiin versioihin. Oikeanlaisella sisällöllä pystytään vaikuttamaan ihmisten käsitykseen brändistä. Vaikuttavan somepresenssin potentiaalia ei kannata jättää käyttämättä. Jos olet kiinnostunut oppimaan  vetovoimaisten somekuvien tekemistä, niin tämä koulutus on juuri sinua varten!

Koulutuksessa avaamme hyvien somekuvien saloja. Koulutuksessa opit, miten pysäyttää katsoja somen virrassa ja mitä hyvää somekuvaa varten on otettava huomioon. Kerromme sinulle myös hieman yleisistä graafisen suunnittelun käytännöistä.

Somekuva-koulutuksen sisältö

Koulutuksessa keskitytään ymmärtämään seuraavia näkökulmia:

  • Sommittelu, kontrasti, värit
  • Kultainen leikkaus
  • Hyvä valokuva
  • Hyvä kuvitus
  • Typografia
  • Kuvan psykologia: alitajuntaan vaikuttaminen

Kouluttajana Oddy Digitalin graafisen tiimin vetäjä Anna-Maria Hokkanen sekä Oddy Digitalin graafisen tiimin ammattilaiset.

Hinta: 99€/1h

Somekuva synnyttää vaikutelman

Sosiaalisen median kanavat ovat vuosien mittaan kehittyneet hurjasti verrattuna niiden ensimmäisiin versioihin. Pelkästään teksti ei enää riitä, vaan tarvitaan myös hyvä somekuva. Oikeanlaisella sisällöllä pystytään vaikuttamaan ihmisten käsitykseen brändistä ja myös kasvattamaan tunnettuutta ja brändiä. Vaikuttavan somepresenssin potentiaalia ei kannata jättää käyttämättä. Sosiaalinen media on mainostajalle edullinen ja tehokas työkalu saavuttamaan niin uusia kuin vanhoja asiakkaita.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.