LinkedIn-koulutus. LinkedIn mainosalustana – ylivertaista kohdennusta

LINKEDIN-KOULUTUS TUTUSTUTTAA LINKEDININ POTENTIAALIIN MAINONNASSA SEKÄ LINKEDIN-MAINONNAN JA ALUSTALLA KOHDENTAMISEN ERITYISPIIRTEISIIN.

Koulutuksen tavoitteena on kartoittaa tietotaitoa LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksista ja auttaa lisäämään ymmärrystä eri sosiaalisen median alustojen mainonnan erityisominaisuuksista.

LinkedIn on sosiaalisen median alusta, joka yhdistää ammattilaiset, yritykset ja rekrytoijat. Se tarjoaa mainostajille kohdennetun kanavan ammattilaisverkostojen laajentamiseen, yritysbrändin vahvistamiseen ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen liiketoiminnan edistämiseksi.

LinkedIn on sosiaalisen median mainonnan näkökulmasta täynnä käyttämätöntä potentiaalia. LinkedInin ominaispiirteenä on, että käyttäjät jakavat itsestään tarkkoja tietoja, kuten työpaikan, työnkuvan ja maantieteellisen sijainnin. Isompiin alustoihin, kuten Youtubeen ja Facebookin verrattuna LinkedInissä on ylivertaiset työkalut mainonnan kohdentamiseen ja täten mahdollisuus tuoda oma viesti juuri niiden ihmisten tietoisuuteen, jotka hyötyvät siitä eniten.

Koulutuksen sisältö

Osallistumalla koulutukseen opit kattavasti näistä LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksista:

  • Alustan hyvät puolet verrattuna isompiin kilpailijoihin
  • Mainonnan muodot
  • Kohdentamisen erityispiirteet
  • LinkedIn-käyttäjien konvertointi

Kouluttajana Oddy Digitalin digimarkkinoinnin asiantuntija Nelli Kamunen-Sinokki.

Hinta: 99€/1h

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii mainiosti inhouse-tiimille tai oman toimen mainonnasta vastaavan henkilöstön sparraukseen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.