Photoshop-koulutus

PHOTOSHOP-KOULUTUS TARJOAA JOHDATUKSEN KOHTI PAREMPAA KUVANKÄSITTELYÄ ADOBE PHOTOSHOPIN PERUSTEIDEN JA KÄYTÄNTÖJEN AVULLA.

Kuvankäsittelyn suosituin työkalu Adobe Photoshop taipuu moneen. Adobe on kehittänyt sovellusta useamman vuosikymmenen, ja se tarjoaa loistavat puitteet niin aloittelijoille kuin ammattilaisille.

Tässä koulutuksessa Photoshop-kuvankäsittelyä lähestytään sosiaalisen median tarpeiden kulmasta. Photoshopin käyttö on alkaa luonnistumaan, kun käytössä on hyvät materiaalit ja tarpeeksi ymmärrystä perusteista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla saat enemmän tehoja irti uuden opettelemisesta, konkreettisten someen keskittyvien esimerkkien myötä.

Iskevissä somekuvissa usein vähemmän on enemmän, mutta laadukkaan jäljen saavuttamisessa kuvankäsittelytaidot ovat tarpeen. Photoshop-koulutuksessa tutustutaan Photoshopin perusteisiin ja käytäntöihin, joilla saadaan kuvankäsittelyyn tehokkuutta.

Photoshop-koulutuksen sisältö

Somekuviin keskittynyt Photoshop-koulutus, jossa opetetaan:

  • Kuvien koot, formaatit ja tallentaminen
  • Kuvankäsittelyn perusteet
  • Hyvän graafisen asettelun ja sommittelun perussäännöt
  • Typografian perusteet
  • Peruselementtien käyttö
  • Ilmaiset kuvapalvelut

Kouluttajana Oddy Digitalin graafisen tiimin vetäjä Anna-Maria Hokkanen sekä Oddy Digitalin graafisen tiimin ammattilaiset.

Hinta: 99€/1h

Yhdistä tähän koulutukseen

Suosittelemme tutustumaan myös Hyvän somekuvan ABC -koulutukseemme.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.