Sales Manager

Welcome to the Odder side #rekry

Yhdistä digiosaamiseen luovuus ja rajoja rikkova designajattelu. Ping! Siinä olemme me, Oddy Group. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Tiimeissämme työskentelee yhteensä 60 taitavaa huipputyyppiä Espoossa, Iisalmessa, Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa (USA). Kasvamme voimakkaasti ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme.

Etsimme nyt kokenutta, ratkaisukeskeistä sekä vapaudesta ja vastuusta nauttivaa digimarkkinoinnin moniosaajaa, jolla on kyky ymmärtää liiketoimintaa.

Sales Managerina vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä ja pääset työskentelemään monipuolisten digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Tehtävänäsi on tarjota asiakkaan tarpeet täyttäviä digimarkkinoinnin ratkaisuja, jotka vievät asiakkaan liiketoimintaa tuloksekkaasti eteenpäin. Asenne ratkaisee! Haemme henkilöä, jolla on innostunut asenne ja halua oppia jatkuvasti lisää.

Laaja toimenkuvasi edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Analyyttinen ja tuloshakuinen työskentelytapasi mahdollistaa kestävän ja kehittyvän asiakassuhteen ylläpitämisen. Vastaat itsenäisesti myyntityöstä ja sinulla on halu kasvaa esimieheksi tiimin mukana.

Asiakkaillemme haluamme olla myynnin digitaalinen kasvattaja. Asiakaskuntamme koostuu lähinnä keskisuurista yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä digimarkkinoinnin kokonaisuuksia ja konkreettisia tuloksia. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla, jotka koostuvat verkkoanalytiikasta ja digimarkkinoinnista, kuten SEM, sosiaalinen media, display, natiivimainonta. Tuotamme asiakkaillemme myös sisältöjä ja mainosmateriaaleja eri kanaviin sekä koulutamme ja konsultoimme.

Työssä menestyminen edellyttää, että

 • Olet ennen kaikkea hyvä tyyppi, jolla on asenne kohdillaan
 • Ymmärrät jo laajasti digitaalisen median eri osa-alueet ja sinulla on kokonaiskuva mediakentästä
 • Sinulla on vahvaa digimyynnin osaamista ja liiketoimintaymmärrystä
 • Pystyt hallitsemaan useita projekteja yhtä aikaa ja pidät sovituista aikatauluista kiinni
 • Osaat luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita
 • Sinua kuvaa seuraavat adjektiivit: rento, ihmisläheinen, ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen, itsenäinen, määrätietoinen, systemaattinen
 • Sinulla on halu kasvaa ja kehittyä, ja olet sopivasti kilpailuhenkinen

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisia asiakkuuksia ja projekteja
 • Mahdollisuuden oppia alan huipputekijöiltä ja kehittää omaa osaamistasi
 • Mukavan ja dynaamisen työyhteisön
 • Vapauden oman työn hallintaan ja kehittämiseen
 • Toimipiste: Espoo + etätyömahdollisuus
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä päivämäärän, jolloin voit aikaisintaan aloittaa, osoitteeseen jenna.leino@oddy.fi 30.11.2018 mennessä. Tai mieluiten vaikka heti! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro meille millainen tyyppi olet, mitä osaat, mitä olet saanut aikaiseksi ja miksi juuri sinä sopisit meille. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Hae mukaan!

Lisätietoja antaa:

Jenna Leino
Chief Executive Officer
jenna.leino@oddy.fi
+358 40 686 5540

Tutustu palveluihimme
Tietoa meistä
Yhteystietomme