Sampo Nevalainen

Content Specialist

Sampo on kirjoittamisen ammattilainen. Hänen teksteissään yhdistyy toimittajalle ominainen tiedonhankinta ja selkeys. Hän pyrkii aina asettumaan tavoitellun silmäparin saappaisiin muotoillessaan asioita. Sampolle on tärkeää löytää aina juuri oikeat kysymykset, joihin tekstin täytyy vastata herättääkseen lukijassa mielenkiintoa ja luottamusta.

Kilpailuhenkisen luonteensa puolesta Sampo laittaa kaiken peliin niin padelkentillä kuin toimeksiantojen kanssa. Kun Sampo pääsee vauhtiin, heavy metal pauhaa, läppä lentää ja tekstiä syntyy kuin itsestään.

Osaaminen

Rakkaus ja intohimo sisällöntuotantoa kohtaan määrittää Sampon arvon ja tarpeellisuuden Oddy Digitalilla. Hänelle jokainen artikkeli, mainos ja somepostaus on uniikki työtehtävä ja laatu on yksi asia, josta hän ei ikinä tingi. Hänen työpöydältään voidaan nähdä tulevan niin tekstiä kuin video- ja äänituotantoja.

Asiakkaan on helppo päästä Sampon kanssa samalle aallonpituudelle tarpeistaan. Hyvänä kuuntelijana ja haastattelijana hän sisäistää asiat ensimmäisellä kerralla. Hän on työskennellyt toimittajana ja erilaisissa kehitysprojekteissa uutismediassa. Sampon ymmärrys hakukoneista ja ihmisten lukutottumuksista mahdollistavat tehokkaan sisällön syntymisen.

Rooli projekteissa

Oddy Digitalilla Sampo tuottaa sisältöjä eri formaateissa eri alojen asiakkaille. Hän ottaa somekanavasi hoidettavakseen ja tekee sivuillesi hakukoneoptimoituja artikkeleita. Jos tahdot sisällöntuotannosta sujuvan prosessin, joka etenee sujuvan tehokkaasti omalla painollaan ja aikatauluissa pysyen, on tässä juuri sopiva tekijä.

Poimintoja työhistoriasta

2021 – 2022 – Kaleva Media
Kehitystyö uusien sisältöjen parissa
Pohjoisen Polut, Instagram-tuotanto
Geopark Challenge, sisällöt

2020 – Koillissanomat
Toimittaja

Koulutus

2017-2021 Medianomi, journalismin linja, Oulun ammattikorkeakoulu

Referenssit

Sampo on mukana muun muassa näissä Oddy Digitalin asiakkuuksissa:

AINA-keittiöt, Antell, Suomen sijoitusmetsät, Savosolar, Verisure, Darment

Blogit

No data was found

Lue

Sampo Nevalainenn kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.