Palvelut

LÖYDY, NÄY JA KUULU SIELLÄ, MISSÄ ASIAKKAASI OVAT!

Oddyn digitaalisen markkinoinnin palvelut koostuvat markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisällöntuotannosta sekä suunnittelusta ja koulutuksesta. Saat meiltä avun kaikkiin digitaalisen markkinoinnin tarpeisiisi, oli kyseessä sitten pieni tai suuri projekti. Tutustu siis palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Toteutamme sisällöntuotannon, analytiikan ja markkinoinnin ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Meiltä saat digitaalisen markkinoinnin palvelut kokonaisvaltaisesti saman katon alta.

Leadoon paikka tässä

Tutustu myös blogeihimme

Mikä on Threads?
Blogi

Mikä on Threads?

Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!

Lue lisää »
Meta-mainonnan kohdentaminen
Blogi

Meta-mainonnan kohdentaminen

Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.