Palvelut

Löydy, näy ja kuulu siellä, missä asiakkaasi ovat!

Oddyn digitaalisen markkinoinnin palvelut koostuvat markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisällöntuotannosta sekä suunnittelusta ja koulutuksesta. Saat meiltä avun kaikkiin digitaalisen markkinoinnin tarpeisiisi, oli kyseessä sitten pieni tai suuri projekti. Tutustu siis palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Toteutamme sisällöntuotannon, analytiikan ja markkinoinnin ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Meiltä saat digitaalisen markkinoinnin palvelut kokonaisvaltaisesti saman katon alta.
Digitaalisen markkinoinnin palvelut: Verkkoanalytiikka

Verkkoanalytiikka

Verkkoanalytiikan avulla saadaan arvokasta tietoa, jolla voidaan mitata ja todentaa tuloksia sekä kehittää liiketoimintaasi juuri oikeaan suuntaan.

Digitaalisen markkinoinnin palvelut: Suunnittelu ja koulutus

Suunnittelu ja koulutus

Kiinnostaisiko oppia lisää digitaalisesta markkinoinnista, analytiikasta tai sisällöntuotannosta? Workshopit ja koulutukset räätälöidään aina yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme