Matkailumarkkinointi

Matkailu-
markkinointi

Matkailumarkkinointi on oma taiteenlajinsa ja Oddy tuntee sen kuin omat taskunsa

Etsitkö digitoimistoa, joka löytää tehokkaasti matkailualan yleisöt ja tuo kävijät luoksesi?

Oddy Digital on asiakaslähtöinen ja luotettava kumppani, joka pystyy auttamaan monenlaisia matkailualan toimijoita niin kampanjoinnissa kuin myös ympärivuotisessa kävijämarkkinoinnissa.

Autamme löytämään oikeat kohderyhmät oikeissa kanavissa tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ennen kaikkea teemme sen juuri oikeaan aikaan, kuten matkailun kausittainen luonne vaatii.

Asiakkainamme on jo lukuisia matkailualan yrityksiä – ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä, kuinka voisimme auttaa myös sinua. Olemme täyden palvelun toimisto, joka skaalaa tekemisensä aina asiakkaan mukaiseen mittakaavaan, suureen tai pieneen.

Voimme auttaa monentyyppisiä matkailualan toimijoita:

  • Kohdemarkkinoinnin paikallis- ja alueorganisaatiot, DMO:t
  • Kunnat ja kaupungit
  • Paikalliset matkailunedistämisyhdistykset
  • Hotellit
  • Ravintolat
  • Tapahtumajärjestäjät
  • Retki- ja aktiviteettijärjestäjät
  • Välinevuokraamot
  • Kulttuuritoimijat

Matkailumarkkinoinnin tavoitteet ovat aina samat

Roolit ovat erilaisia ja keinot vaihtelevat, mutta matkailumarkkinointi sisältää organisaation tyypistä riippumatta aina saman tavoitteen. Kävijä halutaan houkutella vierailemaan tietyssä paikassa tai käyttämään tiettyjä palveluita.

Oddy Digitalin asiantuntijoilla on monipuolinen toimialatausta ja kokemusta matkailualan erilaisten toimijoiden kanssa työskentelystä. Meille on yhtä lailla tuttua niin kohdemarkkinoinnin DMO-maailma kuin paikallisten toimijoiden kävijämarkkinoinnissa auttaminen.

Toimimme sujuvasti alueellisten visit-organisaatioiden ja matkailunedistämisyhdistysten kanssa. Autamme myös hotelli- ja ravintola-alan toimijoita tai tapahtumajärjestäjiä tavoittamaan yleisönsä tehokkaasti digimarkkinoinnin keinoin.

Matkailun kausittaisuus ja yleisösegmentit ovat meille tuttuja. Tiimimme on toiminut vuosia myös matkailumedian parissa.

Matkailun asiantuntijana voit luottaa, että puhumme kanssasi samaa kieltä. Kauttamme saat tueksesi laajan osaamispaletin digimarkkinoinnin eri osa-alueilta.

Missä asioissa voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton konsultointiaika, niin kartoitetaan tarpeesi yhdessä. Autamme mielellämme niin pienissä kuin suurissa matkailumarkkinoinnin projekteissa.

Matkailumedia ja sisältömarkkinointi

Matkailumedia ja on yksi osa-alueista, joilla Oddy Digitalin ammattilaiset ovat erityisen kokeneita. Laajan kontaktiverkoston ansiosta voimme paitsi tuottaa sisältömarkkinoinnin materiaaleja ja lehdistömateriaaleja tehokkaasti, myös koordinoida PR-työtä sekä median että vaikuttajamarkkinoinnin puolella.

Matkailualan hankkeet

Etsitkö alihankkijaa paikallisen matkailuhankkeen tueksi? Tulemme mielellämme kouluttamaan, tekemään selvityksiä, suunnittelemaan materiaaleja tai tuottamaan tekstimateriaalia hankkeenne tueksi. Voit pyytää meiltä sitoumuksettoman tarjouksen jo ennen hankkeen hyväksymistä ja tarvittaessa istumme kanssasi suunnittelu- ja budjetointipöytään.

Näyttävät graafiset materiaalit matkailumarkkinointiin

Matkailumarkkinoinnin graafiset materiaalit ovat avainasemassa, kun kohteen tai palvelun halutaan herättävän kohdeyleisössä innostusta, matkahaaveita ja lopulta tuomaan heidät paikan päälle. Oddy Digitalin kokeneet graafikot tuntevat matkailun kuvakielen ja ovat tukenasi niin verkko- kuin printtimateriaalien suunnittelussa.

Tahdotko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton konsultointiaika, niin kartoitetaan yhdessä organisaatiosi tarpeet. Autamme mielellämme niin pienissä kuin suurissa projekteissa.

Matkailumarkkinoinnin asiantuntijat apunasi

Käytössäsi on myös Oddy Digitalin koko muu tiimi.
Oddy Digital CEO Jenna Leino

Jenna Leino

Jenna on auttanut lukuisia matkailuorganisaatioita kirkastamaan digitaalista presenssiään niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Myös Jennan kokemus matkailumarkkinoinnista on vahva: ennen Oddyä hän on toiminut Rantapallo.fi:n kaupallisena johtajana ja myös hän on yksi Matkasuomi.fi-sivuston perustajista.

Anna-Maria Hokkanen

Anna-Maria hokkanen

Anna-Maria on Oddyn graafisen tiimin johtaja, joka tuntee matkailun visuaalisen kielen erinomaisesti ja loihtii houkuttavat materiaalit sekä verkkoon että printtiin. Hänen käsissään syntyvät myös vetovoimaiset materiaalit sosiaaliseen mediaan ja videot, jotka auttavat houkuttelemaan kävijöitä kohteeseesi myös orgaanisesti.

Janne Vidgren

Janne Vidgren

Jannella on pitkä kokemus matkailualan digitaalisen mainonnan kampanjoista. Silloin, kun on löydettävä juuri sopivimmat kohderyhmät esimerkiksi ohjelmalliseen ostamiseen tai Spotify-mainontaan, Janne tarttuu työhön varmalla ja ammattitaitoisella otteella ja hoitaa käynnissä olevat kampanjat huolellisesti maaliin.

Asiakkaitamme matkailualalta

Tässä muutamia esimerkkejä matkailualan asiakkaille tuottamistamme projekteista ja niiden osista. Monet alla kuvatut referenssit ovat vain poimintoja laajemmasta yhteistyökokonaisuudesta, usein jopa vuosien yhteistyöstä. ”Oddyn kanssa on helppo toimia” on tyypillinen palaute, jonka kuuleminen ilahduttaa meitä joka kerta yhtä paljon!

Ähtärin eläintarha logo

Ähtäri Zoo

Materiaali- ja sisällöntuotanto Sosiaalisen median markkinointi Videotuotanto (reels) Digitaalinen markkinointi Mainoskampanjat Analytiikka Hakusanamainonta (SEM)
Tutustu Ähtäri Zoo
Loistoristeilyt logo

Loistoristeilyt

Digitaalinen markkinointi Verkkoanalytiikka Materiaali- ja sisällöntuotanto
Tutustu Loistoristeilyt

Iisalmen kaupunki

Digitaalinen markkinointi Verkkoanalytiikka Kampanjasuunnittelu
Tutustu Iisalmen kaupunki
Omenahotels logo

Verkkokaupan myynti

Digitaalinen markkinointi Verkkoanalytiikka Materiaalituotanto Suunnittelu- ja koulutus Verkkokaupan myynti
Tutustu Omena Hotels

Tutustu matkailumarkkinoinnin referensseihimme

Toteutimme Santalahti Resortille digitaalista markkinointia, oikein kohdennetusti ja testatusti. A/B-testauksen avulla mainosmateriaaleihin saadaan variaatiota ja mainostajalle erinomaista dataa hyödynnettäväksi.
Refenssicase Omena Hotels
Yhteistyön jatkuva kehittyminen tuo mitattavia tuloksia
By Iisalmi
Tutustu referenssicaseen monikanavaisesta mediasuunnittelusta ja käytännön toteutuksesta.
Referenssicase: Ähtäri Zoo
Oddy Digitalin ja Ähtäri Zoon yhteistyö on kasvattanut eläinpuiston näkyvyyttä tärkeiden kohderyhmien keskuudessa ja kasvattanut kesän kävijämäärää yli 10%.
Loistoristeily Google Display Network kesäkamppiksen bannerit
Toteutimme Loistoreisteilylle Google Display Network bannerimainokset Välimeren paras kesäloma -kampanjaa varten.
Laskeutumissivu PIKESille
Toteutimme Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy:n kampanjaa varten laskeutumissivun, jonka tavoitteena oli houkutella uusia asukkaita Nurmekseen.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.