Painotuotteet

ODDYN GRAAFISEN SUUNNITTELUN AMMATTILAISET TOTEUTTAVAT KUSTANNUSTEHOKKAASTI KESTÄVIÄ JA VISUAALISESTI VETOVOIMAISIA PAINOTUOTTEITA YRITYKSESI TARPEISIIN.

Oletko menossa messuille tai kiinnostaisiko laajentaa mainontaasi myös printtiin? Kaipaatko kenties vetovoimaisia brändiäsi ilmentäviä painotuotteita? Saat meiltä niin pienet kuin suuret toteutukset printtiin.

Juuri yrityksesi näköiset painotuotteet

Painotuotteet tarjoavat brändillesi keinon, jolla vahvistat brändistrategiaasi ja erotut kilpailijoistasi, lisäät tunnistettavuuttasi ja tuot itsesi vahvemmin yleisön tietoisuuteen.

Painotuotteet ja printtimainokset toteutetaan aina yrityksesi graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Saat meiltä yrityksellesi kustannustehokkaasti kestävät ja visuaalisesti vetovoimaiset painotuotteet ja printtimainokset.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme muun muassa näyttäviä messukokonaisuuksia kaikkien tarvittavien materiaalien kera, myös digimainontaan yhdistettynä.

Painotuotteiden palvelumme

Toteutamme tarvittaessa myös graafiset ohjeistukset ja logot ammattitaitoisesti sekä digiin että printtiin.

Esitteet

Esite on yritykselle mahdollisuus kertoa tuotteista ja palveluista sekä toteuttaa viestintää selkeällä ja visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Esitteiden avulla tarjoat lisäinformaatiota, esimerkiksi arvoistasi. Yrityksen graafiselle ilmeelle uskollinen esite viestii ammattimaisuudesta ja vahvistaa yrityksen brändi-identiteettiä ja luotettavuutta.

Flyer

Palveluesitteet, tapahtumaesitteet ja muut lentolehtiset liiketoimintasi tarpeisiin. Flyerit ovat pieniä paperisia arkkeja, jotka sisältävät tekstiä ja grafiikkaa. Visuaalisesti herkulliset flyerit ovat erittäin tehokkaita paikalliseen markkinointiin ja tapahtumatiedottamiseen.

Roll-up

Kaipaatko näyttävämpää printtituotetta esittelemään itseäsi esimerkiksi messuilla tai liiketilassa? Roll-upin avulla saat  informaation, kampanjat ja kuumimmat tarjoukset näkyvästi esille ja houkuttelet ohikulkijat luoksesi.

Printtimainokset

Printtimainonta tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan tavan viestiä, sillä esimerkiksi fyysistä sanomalehteä lukevan huomion saa kalastettua helpommin kuin digimainonnassa. Myös muistijälki on voimakkaampi ja syntyy nopeammin, joten printtimainonta on tehokasta. Painotuotteiden ja printtimainonnan avulla välität ammattimaista kuvaa ja autat luomaan kestävän ensivaikutelman, herätät huomiota ja vahvistat brändiä, vetoat lokaalisti ja tarjoat syvempää tietoa palveluista ja tuotteista.

Saat meiltä myös perinteiset printtimainokset esimerkiksi sanomalehteen. Graafisen suunnittelun ammattilaisten käsissä syntyneet materiaalit kääntyvät helposti myös digiin.

Käyntikortit, postikortit ja kuoret

Hyvä käyntikortti on selkeä, helposti luettava ja brändille sopiva. Käyntikortti tarjoaa tasokkaan ensivaikutelman yrityksestäsi ja viestii vastaanottajalle, että välität yhteydenpidosta.

Liiketoimintasi brändin ilmettä vastaavilla postikorteilla muistat yhteistyökumppaneita ja työntekijöitäsi. Brändiin sopivat postikortit herättävät mielenkiintoa ja erottuvat helpommin muusta postista.

Yrityksen graafista ilmettä mukailevat kirjekuoret välittävät tunnistettavan ja luotettavan kuvan vastaanottajalle ja lisäävät postin avaamisen todennäköisyyttä. Erotut kilpailijoistasi ja samalla lisäät brändisi näkymistä.

Muut painotuotteet

Toteutamme myös kaikki muut tarvitsemasi painotuotteet, kuten kansiot, kynät, oppaat, kyltit ja logot.

Laita meille viestiä, jos jokin tarvitsemasi palvelu ei ole listallamme. Autamme sinua mielellämme.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Pieni printtipaketti -tarjous

Hyödynnä tarjous ja tee yrityksesi olemassaolosta näyttävämpää! Saat meiltä pakettihintaan kolme painotuotetta seuraavista vaihtoehdoista: kaksipuolinen flyer, käyntikortti, kirjekuori tai postikortti, toteutus yrityksenne graafisen ilmeen pohjalta.

Tutustu myös blogeihimme

Mikä on Threads?
Blogi

Mikä on Threads?

Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!

Lue lisää »
Meta-mainonnan kohdentaminen
Blogi

Meta-mainonnan kohdentaminen

Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Lue lisää »

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.