Kuvaus

Annukka Haglund

Digital Marketing Manager

Digital Marketing Managerina toimiva Annukka vastaa asiakkaiden digimarkkinoinnista eri mainonnan kanavissa. Aurinkoinen, iloinen ja tarkka Annukka ymmärtää hyvin asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet ja kuinka yhdistää mainontaa näihin tarpeisiin.

Parasta työssä Annukan mielestä on se, miten saa toteuttaa ja kehittää omia parhaita puoliaan päivittäin, kuten luovuutta, tehokkuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Lisäksi hienoa on se, että työssä oppii jatkuvasti uutta, eikä tällä alalla olekaan koskaan valmis.

Työkaverit kuvailevat Annukkaa mukavaksi, tunnolliseksi ja sydämelliseksi työkaveriksi, jolla on aina aikaa auttaa, sekä kuunnella murheita ja antaa tukea ja oivaltavia näkökulmia tilanteisiin. Annukka on myös räätälöityjen ideoiden kirjasto. Ei mitään bulkkikamaa!

Vapaa-ajalla Annukka harrastaa valokuvausta, käsitöitä, kuntosalilla käyntiä, mökkeilyä sekä jackrussellinterrieri Leon kanssa seikkailuja ja koulutusta. Annukan vapaa-ajan ja Leon värikästä russellinelämää voi seurata heidän ig-tilillään @twolionshunting.

Osaaminen

Annukka on luova ja tehokas ongelmanratkaisija. Annukalta hoituu monipuolisesti erilaiset mainonnan suunnittelut ja toteutukset, mutta erityisen haka hän on Google Ads -mainonnassa ja DataStudioiden rakentamisessa. Lisäksi Annukalla on maaginen taito ratkaista ongelmia, erityisesti Facebookin parissa, jotka muut ovat todenneet jo mahdottomiksi.

Rooli projekteissa

Annukan rooli projekteissa on suunnitella ja rakentaa mainoskampanjoita esim. Googlen, Facebookin ja LinkedInin kanavissa, edistää ja kehittää mainontaa optimoinnilla, sekä raportoida asiakkaille mainonnan tuloksista. Lisäksi Annukka toteuttaa myös kattavat avainsana-analyysit sekä viimeisimpänä Annukka on osallistunut myös uusien työntekijöiden kouluttamiseen.

Poimintoja työhistoriasta

2019 - - Oddy Digital Oy (ent. Brave Digital Oy)
Digital Marketing Manager

Koulutus

Saranen - eCommerce Pro 2019

Tradenomi 2016