Canva-koulutus

Canva-koulutus auttaa sinua ottamaan haltuusi Canvan – ilmaisen ja helpon graafisen työkalu!

Canva on monipuolinen graafinen työkalu, jota hyödyntämällä pystyy esimerkiksi muokkaamaan ja päivittämään sosiaalisen median kuvapohjia, yrityksen brändimateriaaleja sekä suunnittelemaan erilaisia dokumentteja. Canvaan voi ladata omat kuvat ja fontit. Maksullista versiota käyttävät saavat hyödynnettäväksi kuvapankin, elementtejä sekä paljon erilaisia efektejä, joiden avulla graafinen tuotanto käy käden käänteessä.

Canva-koulutus auttaa sinut alkuun Canvan käytössä. Koulutuksen aikana toteutetaan juuri näköisenne kuvapohja ja samalla tutustut Canvan perusteisiin, kuten elementtien, pienimuotoisten effektien ja fonttien käyttöön sekä sinut opetetaan muokkaamaan kuvapohjia. Asiantuntijan avulla yrityksellesi luotavaa kuvapohjaa pystyt käyttämään pohjana muille visuaalisille projekteillesi myös jatkossa, eli saat myös konkreettista hyötyä koulutukseen osallistumisesta!

Koulutuksen sisältö

Tunnin koulutuksessa perehdytään kattavasti, mutta napakasti seuraaviin teemoihin:

  • Valmiin templaten teko, käyttö ja muokkaus
  • Kuvien lisääminen ja Canvan materiaalien hyödyntäminen
  • Tekstityökalun käyttö ja yleiset efektit
  • Elementtien lisääminen
  • Eri tiedostomuotojen käyttö ja niiden merkitys

Kouluttajana toimivat Oddy Digitalin graafisen tiimin ammattilaiset.

Hinta: 99€/1h

Yhdistä tähän koulutukseen

Suosittelemme katsomaan koulutustarjonnastamme myös koulutuspaketit hyvistä somekuvista ja Adobe Photoshopista.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostaako henkilöstösi osaamisen parantaminen?

Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme auttaa sinua saamaan myös pidempiaikaista osaamista digitaaliseen maailmaan ja -markkinointiin.

Jos koulutuksemme kiinnostavat, niin laita viestiä ja kartoitetaan tarpeenne koulutusten suhteen. Kerro viestissä, mitä koulutusta kiinnostuksesi koskee, niin lähdetään suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivinta kokonaisuutta.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme