Facebook-koulutus: Facebook vuonna 2023

Facebook-koulutus tarjoaa tietoa siitä, mitä Facebookissa tapahtuu vuonna 2023. Päivitä tietosi ja pysy ajan tasalla Facebookin uusista tuulista.

Tämä Facebook-koulutus ja sen tarjoama infopaketti soveltuu inhouse-tiimin sparraukseksi sosiaalisen median muuttuvassa maailmassa. Tuomme tiimillesi tehokkaan infopaketin siitä, mitä Facebook-markkinoinnissa kannattaa huomioida juuri nyt! 

Facebook on maailman suosituin sosiaalisen median alusta, joka tarjoaa yrityksille useita hyötyjä liiketoiminnan kasvattamiseen. Alustalla voidaan tavoittaa kohdeyleisö tehokkaasti maksetun mainonnan avulla. Vaikka yritystilien orgaanista näkyvyyttä on rajoitettu, Facebookin mainosmuodot, kuten kuvalliset ja videomainokset, karusellit sekä uudelleenkohdentamisen mahdollisuudet tarjoavat mahdollisuuden toetuttaa näyttäviä ja sitouttavia mainoksia. Facebookin avulla yritykset voivat rakentaa vahvaa brändinäkyvyyttä ja edistää liiketoimintaansa. Tutustu Facebookin moderniin potentiaalin koulutuksessamme!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi muun muassa näitä teemoja:

  • Orgaaninen Facebook vuonna 2023
  • Facebook-mainonnan trendit
  • Facebookin käyttäjät ja demografia
  • Facebook vs. muut somekanavat

Hinta: 249€/1h

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii mainiosti inhouse-tiimin koulutukseksi tai oman toimen ohessa sisältöä tuottavan henkilöstön sparraukseen sosiaalisen median muuttuvaan maailmaan. Jos koet, ettet ole ajan tasalla Facebookin uusimmista trendeistä, algoritmien nytkähdyksistä tai mainostamisesta alustalla, on tämä koulutus juuri sinulle! Tarjoamme sinulle hyvät eväät, joiden avulla pääset oppimaan sosiaalisen median sisällöntuotannon ja mainonnan salat tehokkaasti.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostaako henkilöstösi osaamisen parantaminen?

Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme auttaa sinua saamaan myös pidempiaikaista osaamista digitaaliseen maailmaan ja -markkinointiin.

Jos koulutuksemme kiinnostavat, niin laita viestiä ja kartoitetaan tarpeenne koulutusten suhteen. Kerro viestissä, mitä koulutusta kiinnostuksesi koskee, niin lähdetään suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivinta kokonaisuutta.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme