A-kassan Google Ads -käyttöönotto

Toteutimme A-kassan Google Ads -mainonnan käyttöönoton ja määrittämisen.

Google Ads -käyttöönotto

Avoin työttömyyskassa eli A-kassa on kaikille palkansaajille avoin työttömyyskassa, jolla on yli 190 000 jäsentä.

Projektista vastasivat Oddy Digitalin mainonnan ja analytiikan ammattilaiset. Asiakas tarvitsi mainontaansa varten Google Ads -järjestelmän käyttöönoton ja määritykset kesällä 2022. Samalla vastasimme myös mainoskampanjoiden teknisestä puolesta sekä henkilöstön perehdyttämisestä Googlen markkinointipalveluihin.

Projekti toimii hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka yrityksen tai yhdistyksen Google-mainonta ja kampanjointi saadaan ammattilaisten opastuksella aloitettua. Koulutusten avulla yrityksen henkilöstö pystyy lukemaan dataa itsenäisesti ja tekemään halutessaan tarvittavia muutoksia samalla, kun ammattilaiset vastaavat kampanjoiden teknisestä puolesta.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme