Google Analytics 4 jatkokoulutus

Google Analytics 4 koulutus auttaa syventymään aiheeseen ja ottamaan tehot irti analytiikasta!

Kun perusteet ovat hallussa, sukelletaan pintaa syvemmälle. Tämä Google Analytics 4 koulutus on jatkoa GA4-koulutuksen perusteille. Koulutuksessa perehdytään siihen, mitä analytiikan luvut kertovat, ja mitä toimenpiteitä ne vaativat. Koulutus tarjoaa vielä tarkemmin tietoa siitä, mistä kaikista verkkosivuston toiminnoista dataa voidaan kerätä. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä analytiikan tulkitsemisesta ja sen hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Google Analytics 4 on kattava analytiikkatyökalu Googlelta, johon voit tutustua mm. virallisilla sivuilla. Datan tarjoamat hyödyt ovat kiistattomia. Analyticsia käyttääkin n. 28,1 miljoonaa yritystä liiketoimintansa kehittämiseen.

Google Analytics 4 koulutus sisältää

Koulutuksessa katsotaan yhdessä seuraavia asioita:

  • Liikehdintä sivustolla
  • Käyttäytyminen sivustolla
  • Kiinnostuksen kohteet
  • Yhteydenottolomakkeen toimivuus
  • Videoiden toimivuus
  • Poikkeavuuksien tulkinta
  • Mainonnan tehostaminen

Kouluttajana Oddy Digitalin kokenut Google analytiikan asiantuntija Christa Nousiainen.

Hinta: 99€/1h

Kenelle Google Analytics 4 jatkokoulutus sopii?

Koulutus sopii sopii sinulle, jolla on jo perustietämys Googlen analytiikkatyökalujen käytöstä. Jatkokurssin voi myös yhdistää Google Analytics 4 perusteet -koulutukseen. Tehokas kahden koulutuksen yhdistelmä antaa työkalut GA4:n täydelliseen haltuunottoon.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostaako henkilöstösi osaamisen parantaminen?

Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme auttaa sinua saamaan myös pidempiaikaista osaamista digitaaliseen maailmaan ja -markkinointiin.

Jos koulutuksemme kiinnostavat, niin laita viestiä ja kartoitetaan tarpeenne koulutusten suhteen. Kerro viestissä, mitä koulutusta kiinnostuksesi koskee, niin lähdetään suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivinta kokonaisuutta.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme