Google Display Network bannerimainokset Darmentille

Toteutimme Darmentille animoidut Google Display Network bannerimainokset

Google Display Network bannerimainokset Darmentille saksaksi

Toteutimme asiakkaallemme Darmentille Google Display Networkiin bannerimainokset osana laajempaa viestinnällistä kokonaisuutta.

Darment on kotimainen kylmäaineisiin erikoistunut yritys, jonka valikoimasta löytyy myös kompressoreita, sähköisiä komponentteja ja muita kylmäteknisiä laitteita. Yritys toimii vahvan kansainvälisesti ja mainontaa toteutetaan useammalla kielellä.

Oddyn graafisen tiimin ammattilaisten käsistä syntyi Google Display Networkiin soveltuvat animoidut bannerit, jotka toteutettiin Darmentin kampanjaa varten. Visuaalisesti miellyttävät bannerit mainostavat verkkotilaamisen nopeutta ja kylmäainevalikoiman laajuutta. Sisällöntuotannon ammattilaisten tekemien tekstien ja käännösten myötä mainosbannerit saatiin toteutettua suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Animoidut bannerit kiinnittävät potentiaalisen asiakkaan huomion tehokkaammin kuin staattiset. Liikkuvilla bannereilla voidaan myös välittää informaatiota tehokkaammin. Tämän johdosta animoidut bannerit ovat mitä mainioin valinta mainonnan tehostajaksi.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme