Heta Laajalahti

Digital Marketing Specialist | Digimarkkinointi

Esittely

Heta on luova tyyppi, jolta ideat ei lopu kesken! Digimarkkinoinnin asiantuntijana toimiva Heta vastaa Oddylla asiakkaiden mainonnasta ja sisällöntuotannosta. Hetan pöydällä ovat muun muassa some- ja hakukonemainonta, sosiaalisen median kanavien managerointi, sisällöntuotanto eri kanaviin sekä kevyt kuvankäsittely. 

Vapaa-ajallaan Hetan löytää joko kuntosalilta tai lenkkipolulta, tai inspiroitumassa sisustusohjelmien parista. Hetan lempiohjelmiin kuuluu myös muun muassa Suurmestari ja Diili.

Osaaminen

Hetalla on neljän vuoden työkokemus B2B-markkinoinnista teknologia-alalla. Aiemmissa työtehtävissään Heta on vastannut muun muassa tuotemarkkinoinnista (capital & aftermarket), koordinoinut erilaisia projekteja ja tuottanut runsaasti erilaisia sisältöjä eri kanaviin.

Etsitkö kirjoittajaa blogitekstillesi, asiakasreferenssillesi tai somepostauksillesi? Käänny Hetan puoleen! Hetalta sujuu myös websivujen editointi, uutiskirjeiden laatiminen ja kevyet graafiset projektit. Hän on myös valmis tuottamaan tekstejä englanniksi suomenkielen lisäksi. Sisällöntuotannon lisäksi Hetalla on osaamista projektinhallinnasta, kampanjasuunnittelusta sekä some- ja hakukonemainonnasta.

Rooli projekteissa

Oddy Digitalilla Hetan tehtäviin kuuluu mainonnan suunnittelu, toteutus ja raportointi sekä sisällöntuotanto.

Mainonnan tehtävissä Heta vastaa asiakkaiden some- ja hakukonemainonnan suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Sisällöntuotannon puolella Hetan tehtäviin kuuluu asiakkaiden sosiaalisen median managerointi sekä muu sisällöntuotanto eri kanaviin.

Poimintoja työhistoriasta

2019-2022 – Metso Outotec (ent. Metso)

  • Marketing Specialist, Consumables
  • Marketing and Communications Specialist, Aggregates Equipment
  • Summer Trainee, Marketing and Communications, Aggregates Equipment

2018 – Produal Oy

  • Marketing Assistant, Building Automation solutions

Koulutus

2014-2020 Kauppatieteiden maisteri, pääaine markkinointi, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Referenssit

Heta on mukana seuraavien asiakkaiden Oddy-tiimeissä: AINA-keittiöt, Suomen Sijoitusmetsät, Upfronts, Ninja, Antell, GC Sportswear.