Joe Scooterin verkkosivut

Toteutimme Joe Scooterille verkkosivuston, joka on kokonaisuudessaan Oddyn ammattilaisten käsialaa.

Kuvakaappaus Joe Scooterin verkkosivuista

Joe Scooter on sähköpotkulautoja vuokraava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen vaivattomampaa liikkumista useissa kaupungeissa ympäri Suomen. Sivun tyyliksi valikoitui informatiivinen ja yksinkertaisen moderni esitemalli, jossa heti etusivulla esitellään kaikki oleellinen palvelusta.

Sivuston ulkoasu suunniteltiin käytettävyyteen panostaen ja brändin ilmeeseen sopivaksi. Myös tekninen toteutus on Oddyn käsialaa. Sivusto toteutettiin WordPressille Avada-teemaan. 

Värikäs muotoilu on modernia, mutta minimalistista. Joe Scooterin slogania päädyttiin hyödyntämään myös visuaalisena elementtinä sivujen laidalla sekä pyörivänä tehosteena etusivulla ylhäällä sijaitsevassa kuvassa. 

Oddy Digitalin ammattilaiset toteuttavat monenlaisia WordPress-sivustoja. Saat meiltä sujuvat ja nopeatekoiset kotisivut yrityksellesi sen koosta riippumatta. Pienemmät sivustouudistukset toteutamme Oddy Digitalin toimesta ja laajemmista kokonaisuuksista vastaa vastaa sisaruksemme Oddy Tech.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme