Kuvaus

Joni Taimela

Junior Media Planner

” Virheist oppii ja
kokemust karttuu”
(Pikku G)

Joni on työskennellyt aikaisemmin perheyrityksessä siivouskoneiden maahantuonnin parissa monipuolisissa työtehtävissä. Myynti sekä markkinointi ovat olleet aina lähellä sydäntä ja mukana eri rooleissa vuosien varrella. Erityisesti digimarkkinointi on aina kiinnostanut ja motivaatio oppia koko ajan uutta on kova. Digimarkkinoinnissa kiinnostaa alan jatkuva kehittyminen, minkä vuoksi pitää kehittää myös itseään jatkuvasti, että pysyy kärryillä alan uusista tuulista.

Vapaa-aikana Joni tykkää HC-penkkiurheilijana katsoa futista ja etenkin Valioliiga-lauantait vievät usein mennessään. Nykyään suurin osa vapaa-ajasta kuluu pienen lapsen kanssa leikkiessä, mutta aikaa riittää myös ulkoilulle ja lukemiselle.

Osaaminen

Työelämässä Joni on ollut paljon tekemisissä B2B-myynnin ja B2C-myynnin kanssa. Hän haluaa kuunnella asiakasta, täyttää asiakkaan tarpeita ja löytää ratkaisuja, joista on oikeasti hyötyä asiakkaalle. Asiakastyytyväisyys on tärkeä ominaisuus ja se motivoi Jonia löytämään parhaat vaihtoehdot. Aiemmat työtehtävät ovat opettaneet vastuunottoa, on päässyt tekemään monia erilaisia työtehtäviä sekä oppinut hahmottamaan liiketoimintaa. Joni on kiinnostunut Google Adsistä, optimoinnista ja analytiikasta, hän haluaa oppia näistä osa-alueista lisää ja kehittyä ammattilaiseksi. Työkaverit kuvailevat Jonia yrittäjähenkiseksi tiimipelaajaksi, joka auttaa muita mielellään tarpeen vaatiessa.

Poimintoja työhistoriasta

2013-2021 Reicap Oy, Myyntipäällikkö

2006-2012 Reicap Oy, Markkinointipäällikkö

2003-2005 Reicap Oy, Tilauskäsittelijä

Koulutus

2021 Marketing & Analytics Academy – Grow with Google (Saranen Consulting koulutusohjelma)

2017-2021 Kauppatieteiden opinnot: Johtamisen aineopinnot, Taloustiede & Markkinointi (70 op), Jyväskylän avoin yliopisto

2007-2012 Tradenomi, Markkinointi, Laurea Ammattikorkeakoulu

2002-2005 Ylioppilas, Viherlaakson lukio