Kuvaus

Lars Boenisch

Junior Media Planner

Onnistuminen on asenne.
Se on avoimuutta uusille ideoille,
halukkuutta kuunnella,
innokkuutta oppia,
halua kasvaa ja joustavuutta muuttua.

Lars on alanvaihtaja ja bisneksen “saksalainen linkkuveitsi”. Hän vaihtoi vuonna 2020 myynnin digimarkkinoinnin työkalupakkiin ja Oddyn lippikseen. Innosta puhkuen tämä uusi tulokas valjastaa uudet oppinsa Googlen sekä somen markkinointiin. Lars vahvistaa Oddy Digitalin tiimiä Junior Media Plannerina.

Parasta työssä Larsin mielestä ovat uuden oppiminen ja onnistumisen kokemukset. Hän kokee, että yhdessä tekeminen ja yhdessä onnistuminen tuovat parhaan fiiliksen. Innokkaana ja uteliaana tekijänä Lars pyrkii löytämään uusia näkökulmia ja katsomaan laatikon ulkopuolelle mitä alati muuttuvassa maailmassa tapahtuu. Larsia kuvaillaan muiden toimesta sosiaaliseksi ja jämptiksi. Lars on hassu eli Oddy - sopivasti pilke silmäkulmassa.

Vapaa-ajallaan Larsin voi nähdä jalkapallokentillä kirmaamaassa Helsingin IFK:n punanutussa tai kulkemassa luonnossa. Viikonloppuisin harrastuksiin kuuluu myös pienpanimotuotteiden arvostelu ja hyvästä ruoasta nauttiminen.

Osaaminen

Larsilla on vahva kaupallinen tausta. Hän ymmärtää erinomaisesti asiakkaiden todellisia tarpeita. Hänellä löytyy näkemystä ja kokemusta erilaisista kokonaisuuksista. Hän on hyvä valjastamaan uusien toimintatapoja markkinoinnin tarpeisiin.

Poimintoja työhistoriasta

2020 Truly Agency, Growth Hacking Trainee

Kasvuhakkerointia Google Ads, Facebook ja LinkedIn

 

2017-2018 WSP Finland Oy, Project Manager

AR/VR-projektien myynti ja läpivienti rakennusalan B2B-asiakkaille

2014-2017 Telia Finland Oyj, Sales Agent

Myynti ja asiakaspalvelu B2C-asiakkaille

Koulutus

2010- Global Innovation Management-maisteriohjelma, Turun yliopisto / kauppakorkeakoulu
2004-2009 Tradenomi (Bachelor of Business Administration), Turun AMK - markkinointi ja sähköinen kauppa
2007-2008 HTW Berlin, Saksa, Erasmus-vaihto