Kuvaus

Laura "Lilli" Nevasalo

Client Director | Kasvu ja asiakkuudet

Kaikki mikä kannattaa tehdä,
kannattaa tehdä myös hyvin.

Laura "Lilli" Nevasalo on tunnettu siitä, että hän pitää useita lankoja käsisään yhtäaikaa ja tohinaa riittää. Lilli toimii asiakkuusjohtajana sekä Oddy Digitalin että Oddy Techin puolella. Lauran työtehtävät ovat erittäin monipuoliset, mutta pääsääntöisesti Laura vastaa nykyisten ja uusien asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja siitä, että heitä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laura on myös toimiston “mama”, joka pitää huolen, että kaikilla on kaikki hyvin.

Parasta työssä Lauran mielestä ovat monipuoliset työtehtävät ja ihanat asiakkaat. “Aamulla et koskaan tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Parasta on se, kun saamme asiakkaan kanssa konkretisoitua todellisen haasteen, ratkaisemme sen ja asiakas onnistuu.”

Laura on eläinrakas, järjestelmällinen, aikaansaava, tarkka, tehokas, tunnollinen ja tulee erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lauran kanssa onkin helppo keskustella, komppaavat sekä työkaverit että asiakkaat. Laura luo hyvän luottamussuhteen niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun Lauralle on avautunut henkilökohtaisista huolistaan asiakas tai lähikollega.

Vapaa-ajalla kolme lasta ja kaksi koiraa pitävät Lauran kiireisenä. Aina kuin vain on mahdollisuus, lähtee Laura mielellään urheilemaan, esimerkiksi kuntosalille tai spinning-tunnille.

Osaaminen

Projektinjohtaminen. Digistrategian suunnittelu. Digimarkkinoinnin suunnittelu. Liiketoiminnan kehittäminen. Prosessien kehittäminen. Data-analyysit. Henkilöstöjohtaminen. Laura on asunut useamman vuoden Kiinassa ja kerännyt sitä kautta kansainvälistä kokemusta.

Rooli projekteissa

Laura toimii projektinjohtajana ja varmistaa, että halutut tavoitteet saavutetaan sovitussa aikataulussa. Laura vastaa kokonaisuuksien suunnittelusta yhteistyössä tiimin kanssa.

Poimintoja työhistoriasta

2016 - - Oddy Digital / Oddy Tech (ent. Brave Digital Oy)
Client Director

2008-2016 Yrittäjä
Sisustussuunnittelija, Personal Trainer

2001-2008 Roche Oy
Markkinointikoordinaattori

Koulutus

Tradenomi
Viestinnän perusopinnot, Avoin yliopisto
Psykologian perusopinnot, Avoin yliopisto

Referenssit

KPA Unicon, Unifaun, Naps Solar Systems, Assa Abloy, Familar, RD Velho, Profile, Cobello ja Beneq.