LinkedIn-koulutus. LinkedIn mainosalustana – ylivertaista kohdennusta

LinkedIn-koulutus tutustuttaa LinkedInin potentiaaliin mainonnassa sekä LinkedIn-mainonnan ja alustalla kohdentamisen erityispiirteisiin.

Koulutuksen tavoitteena on kartoittaa tietotaitoa LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksista ja auttaa lisäämään ymmärrystä eri sosiaalisen median alustojen mainonnan erityisominaisuuksista.

LinkedIn on sosiaalisen median alusta, joka yhdistää ammattilaiset, yritykset ja rekrytoijat. Se tarjoaa mainostajille kohdennetun kanavan ammattilaisverkostojen laajentamiseen, yritysbrändin vahvistamiseen ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen liiketoiminnan edistämiseksi.

LinkedIn on sosiaalisen median mainonnan näkökulmasta täynnä käyttämätöntä potentiaalia. LinkedInin ominaispiirteenä on, että käyttäjät jakavat itsestään tarkkoja tietoja, kuten työpaikan, työnkuvan ja maantieteellisen sijainnin. Isompiin alustoihin, kuten Youtubeen ja Facebookin verrattuna LinkedInissä on ylivertaiset työkalut mainonnan kohdentamiseen ja täten mahdollisuus tuoda oma viesti juuri niiden ihmisten tietoisuuteen, jotka hyötyvät siitä eniten. 

Koulutuksen sisältö

Osallistumalla koulutukseen opit kattavasti näistä LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksista:

  • Alustan hyvät puolet verrattuna isompiin kilpailijoihin
  • Mainonnan muodot 
  • Kohdentamisen erityispiirteet
  • LinkedIn-käyttäjien konvertointi

Kouluttajana Oddy Digitalin digimarkkinoinnin asiantuntija Nelli Kamunen-Sinokki.

Hinta: 99€/1h

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii mainiosti inhouse-tiimille tai oman toimen mainonnasta vastaavan henkilöstön sparraukseen. 

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostaako henkilöstösi osaamisen parantaminen?

Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme auttaa sinua saamaan myös pidempiaikaista osaamista digitaaliseen maailmaan ja -markkinointiin.

Jos koulutuksemme kiinnostavat, niin laita viestiä ja kartoitetaan tarpeenne koulutusten suhteen. Kerro viestissä, mitä koulutusta kiinnostuksesi koskee, niin lähdetään suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivinta kokonaisuutta.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme