Kuvaus

Mari Lampimäki

Project Manager

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.

Mari on utelias ja uudesta innostuva projektipäällikkö, joka tykkää vaihtelevasta työstä ja nauttii asiakaspalvelusta. Mari on luotettava, tarkka ja pysyy aikatauluissa. Puhuminen ja hyvät keskustelut ovat Marille elämän suola, jopa siinä määrin, että joskus läheisten mielestä vähempikin suola riittäisi. Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevana Mari on luonnostaan jämpti ja suora. Ääni on kantava ja nauru tarttuva. Vaikket olisi nähnyt Maria, olet hyvinkin saattanut kuulla hänet. Työkavereiden mukaan Mari on kannustava ja reilu tyyppi.

Mari rakastaa hyvää ruokaa ja innostuu uusista ruokatrendeistä ja -paikoista. Unelmiensa vapaapäivänä Mari kävisi ihanilla brunsseilla nauttimassa herkullisista ruoista ystävien kanssa ja kiertelisi kirppareilla. Ympäristöasiat ja kiertotalous ovat muutenkin lähellä sydäntä. Myös hyvien kirjojen lukeminen ja musiikin kuuntelu ovat asioita, joista Mari nauttii. Mieleisimpiä kuntoilumuotoja ovat hyötyliikunta - pyöräily ja kävely - sekä pesäpallon pelaaminen höntsäporukassa.

Osaaminen

Mari on markkinoinnin ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus projektijohtamisesta ja markkinointikampanjoiden toteutuksesta pääasiassa mainostoimistossa, mutta myös asiakkaan puolella. Mari on hoitanut brändiuudistuksia, markkinointikonsepteja ja erilaisia markkinoinnin toteutuksia aina pakkauksista messuosastoihin ja vastuullisuusraporteista mainontaan eri kanavissa (some, radio, tv, printti, ulkomainonta, SEM). Tavoitteena on syventää digimarkkinoinnin osaamista entisestään ja siksi Mari halusikin töihin Oddy Digitaliin. Tekemällä oppii parhaiten!

Rooli projekteissa

Projektijohtajana Mari pitää naruja käsissään ja huolehtii, että tavoitteet saavutetaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Markkinoinnin suunnittelu hoidetaan yhdessä tiimin kanssa.

Poimintoja työhistoriasta

2021 - - Oddy Digital Oy (ent. Brave Digital Oy)
Project manager

2007 - 2020  - Oy SEK Ab 
Projektipäällikkö / tuottaja mainostoimistossa. Työtehtäviin kuului yhteydenpito asiakkaisiin, aikatauluista ja kustannusarvioista huolehtiminen, laskutus sekä tietysti yhdessä luovan tiimin kanssa markkinoinnin suunnittelu asiakkaille. Asiakkuudet: Kesko, Abloy, Nokia, Hartwall, Liikenneturva, Go Saimaa

2006 - 2007 - ABB Product support 
Vientimyyjä, takuutilausten käsittelyä kansainvälisessä tiimissä, työkielenä englanti

2005 - 2006 - MEK (Suomen matkailunedistämiskeskus) 

Harjoittelija Saksassa, Frankfurtin toimipisteessä

Osallistuminen markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen, yhteydenpito yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin, sisällöntuottaminen esitteisiin ja internet -koulutusohjelmaan, osallistuminen messuille, radio- ja tv –haastattelut saksaksi

Koulutus

2019 Hyper island
1998-2005 Jyväskylän yliopisto/ taloustieteellinen tiedekunta:
kauppatieteen maisteri, pääaine markkinointi
1997 Jyväskylän kotitalousoppilaitos/ englanninkielinen talouskoulu
1994-1997 Alavuden lukio, ylioppilas