Kuvaus

Nina Kinnunen

Content specialist | Sisällöntuotanto

Nina on luova sisältösuunnittelija ja varmaotteinen kirjoittaja, jolla on noin 12 vuoden viestinnän ja markkinoinnin yrittäjyyskokemus taustalla. Ninan ura alkoi freelancer-toimittajana markkinointihenkisten toimituskokonaisuuksien parissa, joten sisältöjä syntyy häneltä hyvinkin erilaisista aiheista – aina logistiikka-alasta matkailuun. 

Asiakastyö on kerryttänyt Ninan tietämystä ja kokemusta eri toimialoista sekä niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin yritysten markkinoinnista. Hänen käsissään syntyvät sujuvasti asiakkaidemme copytekstit, blogiartikkelit, lokalisoinnit, käännöstyöt ja somesisällöt. Nina kokee, että parhaimmillaan hän on copywriting-projekteissa, joissa luovuus kohtaa rajat – kun viesti tulee esittää mahdollisimman selkeästi ja tiivistetysti, mutta asiakkaan ääni ja mielikuvat tehokkaasti tavoittaen.

Eri projekteissa Nina on saanut kiitosta kuuntelutaidostaan ja joustavuudestaan, joista on hyötyä, kun pyritään selvittämään asiakkaan tarpeita ja suunnitteluvaiheessa vielä usein sanattomiakin toiveita.

Poimintoja työhistoriasta

2022 – Oddy Digital Oy

Content Specialist

2012 – Viestintätoimisto Sanala

Viestinnän yrittäjä

2011 – Freelancer-copywriter -ja toimittaja

2011 – Mainostoimisto Kluu

Junior Copywriter -harjoittelija

Koulutustausta

2017–2020  Turun ammattikorkeakoulu | Taideakatemia, Mediatuotannon tradenomi 

2008–2009  Markkinointi-instituutti, Copywriter (Tekstisuunnittelijan tutkinto)

2006–2007  Markkinointi-instituutti, Markkinointiviestinnän ammattitutkinto

2003–2005 Markkinointi-instituutti, Mainonnan perustutkinto