Nora Sulander

Client Manager | Kasvu ja asiakkuudet

Kokonaiskuvan ymmärrys yhdistettynä yksityiskohtien huomioimiseen on avain onnistuneeseen markkinointiin.

Nora on Oddyn asiakkuustiimin tuorein vahvistus, jonka osaamisessa yhdistyvät monipuolinen markkinointitausta ja kansainvälinen kokemus. Nora auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Noran työura alkoi lontoolaisessa markkinointitoimistossa, jossa hän työskenteli datapohjaisesti kohdennetun myymälämarkkinoinnin parissa hoitaen mediaostoa ja -myyntiä sekä kampanjoiden koordinointia.

Nora on tottunut pitämään monta lankaa käsissään ja ajattelemaan markkinointia liiketoiminnan kehityksen laaja-alaisena mahdollistajana. Yli kymmenen ulkomaanvuoden jälkeen Suomeen palattuaan hän työskenteli inhouse-roolissa markkinoinnin johtotehtävissä ensin elämys- ja matkailualalla toimivalle yritykselle ja sittemmin markkinointipäällikkönä siivousalan yritykselle. Markkinoinnin ja myynnin strateginen ja taktinen suunnittelu ovat Noran vahvuusalueita, joista myös Oddyn asiakkaat pääsevät hyötymään pohtiessaan digimarkkinoinnin vaihtoehtoja yhdessä Noran kanssa.

Nora on käytännönläheinen, iloinen, aito, rauhallinen ja tunnollinen. Häntä kiinnostaa maailma, sen ihmiset ja heidän erilaiset elämäntyylinsä ja -tapansa. Vapaa-ajallaan Nora viettää mielellään aikaa perheen ja ystävien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän käy mielellään urheilemassa, kuntosalilla, laskettelemassa tai koiran kanssa ulkoilemassa. Tulevaisuuden tavoitteena on myös juosta taas yksi puolimaraton. Noran kanssa voit asioida myös ruotsiksi ja englanniksi!

Nora hjälper även på svenska och berättar gärna mera om oss och hur vi eventuellt kunde hjälpa dig.     

Are you more comfortable speaking in English? No problem, Nora will gladly chat to you in English about what we do and how we could help you.   

Osaaminen

Projektinjohtaminen ja hallinta. Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Liiketoiminnan kehittäminen. Strategia, analyysit ja raportointi. Kansainväliset asiakkuudet. Multimediakampanjoiden suunnittelu. Kokonaiskuvan ymmärrys yhdistettynä yksityiskohtien huomioonottamiseen.

Kiinnostuksen kohteet

  • Markkinoinnin automaatio
  • Kontaktistrategia/viestintästrategia
  • Asiakasviestintä ja asiakaskohtaamiset
  • Brändit ja brändäys
  • Monikanavaisuus markkinoinnissa

Poimintoja työhistoriasta

2023 – Oddy Digital Oy

Client Manager

2022 – 2022 Lempi Kodinhoito Oy 

Markkinointipäällikkö

2018 – 2022 Sea Life Helsinki Oy/Merlin Entertainments

Marketing Manager

2012 – 2016 i2c, Lontoo, Englanti (insight to communications) 

Campaign Delivery 2012-2016, Media Buying and Delivery Manager 2016

2010 – 2012 Aimia, Lontoo, Englanti

Campaign Delivery Executive

Koulutus

2006–2010 Bournemouth University, Englanti – BA (Hons) Bachelor of Business Studies 
2005–2006 Svenska Handelshögskolan – Avoin Yliopisto
2001–2005 Gymnasiet Lärkan – Ylioppilastutkinto