Photoshop-koulutus

Photoshop-koulutus tarjoaa johdatuksen kohti parempaa kuvankäsittelyä Adobe Photoshopin perusteiden ja käytäntöjen avulla.

Kuvankäsittelyn suosituin työkalu Adobe Photoshop taipuu moneen. Adobe on kehittänyt sovellusta useamman vuosikymmenen, ja se tarjoaa loistavat puitteet niin aloittelijoille kuin ammattilaisille.

Tässä koulutuksessa Photoshop-kuvankäsittelyä lähestytään sosiaalisen median tarpeiden kulmasta. Photoshopin käyttö on alkaa luonnistumaan, kun käytössä on hyvät materiaalit ja tarpeeksi ymmärrystä perusteista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla saat enemmän tehoja irti uuden opettelemisesta, konkreettisten someen keskittyvien esimerkkien myötä.

Iskevissä somekuvissa usein vähemmän on enemmän, mutta laadukkaan jäljen saavuttamisessa kuvankäsittelytaidot ovat tarpeen. Photoshop-koulutuksessa tutustutaan Photoshopin perusteisiin ja käytäntöihin, joilla saadaan kuvankäsittelyyn tehokkuutta.

 

Photoshop-koulutuksen sisältö

Somekuviin keskittynyt Photoshop-koulutus, jossa opetetaan:

  • Kuvien koot, formaatit ja tallentaminen
  • Kuvankäsittelyn perusteet
  • Hyvän graafisen asettelun ja sommittelun perussäännöt
  • Typografian perusteet
  • Peruselementtien käyttö
  • Ilmaiset kuvapalvelut

Kouluttajana Oddy Digitalin graafisen tiimin vetäjä Anna-Maria Hokkanen sekä Oddy Digitalin graafisen tiimin ammattilaiset.

Hinta: 99€/1h

Yhdistä tähän koulutukseen

Suosittelemme tutustumaan myös Hyvän somekuvan ABC -koulutukseemme.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostaako henkilöstösi osaamisen parantaminen?

Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme auttaa sinua saamaan myös pidempiaikaista osaamista digitaaliseen maailmaan ja -markkinointiin.

Jos koulutuksemme kiinnostavat, niin laita viestiä ja kartoitetaan tarpeenne koulutusten suhteen. Kerro viestissä, mitä koulutusta kiinnostuksesi koskee, niin lähdetään suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivinta kokonaisuutta.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme