PIKES laskeutumissivu

Laskeutumissivu, jonka toteutimme ulkoasua myöten Pielisen Karjalan kehittämiskeskus Oy:n kesäkampanjaa varten kesällä 2022.

Laskeutumissivu PIKESille

Pielisen Karjalan kehittämiskeskus Oy eli PIKES on Nurmeksen kaupungin omistama kehittämisyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää seutukuntaa. PIKES vastaa myös alueen matkailuneuvonnasta ja matkailunäkyvyydestä.

Kampanjan tavoitteena oli houkutella ihmisiä muuttamaan Pohjois-Karjalan luonnonkauniiseen Nurmekseen. Tähän tarkoitukseen toteutimme kampanjaa varten laskeutumissivun. Laskeutumissivu on esitemäinen, ja sille on kasattu oleellinen paketti täynnä tietoa kaupunkiin muuttamisesta. Esitemäinen rakenne toimii informaation pilkkomisessa erinomaisesti. Visuaalisesti miellyttävä laskeutumissivu välittää tuttavallisen mielikuvan Nurmeksesta, joka helpottaa lähestymään ajatusta Nurmekseen muuttamisesta.

Laskeutumissivun avulla mainoskampanjan idea saadaan tuotua paremmin ilmi, ja kampanja myös toimii paremmin, kun kaikki oleellinen on esillä esteettisellä ulkoasulla höystettynä. Laskeutumissivu on erittäin toimiva kampanjan tehostaja ja ohjaa asiakkaat kohti liiketoiminnan markkinoinnin tavoitteita.

Katso laskeutumissivu

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme