Reels-videot Lakeland Bomballe

Reels-videot Lakeland Bomballe. Toteutettu kevään ja kesän 2022 aikana Instagram-markkinointiin.

Löydät kaikki videot täältä.

Lakeland Bomba on Nurmeksen rentouttava ja idyllinen matkailualue. Alueen lomakeskus tarjoaa kotimaista rakennus- ja ruokakulttuuria sekä esittelee alueen perinteitä. Bomba tarjoaa mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja rentoutumiseen esimerkiksi kylpylässä, puhtaan ja idyllisen luonnon lähettyvillä.

Asiakkaan toiveena olivat Nurmeksen aluetta ja Bomban palveluja ja palveluntarjoajia esittelevät sosiaalisen median videot, jotka olisivat samaistuttavia ja autenttisia, mutta eivät kuitenkaan liian mainosmaisella otteella toteutettuja. Oddyn graafisen- ja sisällöntuotannon ammattilaiset tarttuivat haasteeseen mielellään. Samaistuttavuuteen pyritään hyödyntämällä ensimmäisen persoonan kuvakulmaa sekä houkuttelevia otoksia maisemasta ja aktiviteeteista. Tuotannon tuloksena syntyi sarja lähestyttäviä videoita, joissa on orgaanista vetovoimaa. Videoita myös nostettiin mukaan mainontaan kesän 2022 matkailumarkkinoinnissa.

Videomateriaalin suosio digitaalisessa viestinnässä on kasvanut valtavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Esimerkiksi Instagramin algoritmit suosivat videomuotoista sisältöä. Laadukas ja autenttinen videomateriaali tuo tehokkaasti orgaanista näkyvyyttä. Videoita voidaan hyödyntää myös stories-käytössä.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme