Rekrytointikampanja Verisurelle

Rekrytointikampanja, jonka toteutimme Verisurelle monikanavaisesti. Kampanjassa etsittiin uusia myyjiä laadukkaille hälytysjärjestelmille.

Verisuren rekrytointikampanja sai Oddyn tekemänä Spotify-äänispotin, sisällöntuotannon ja kampanjamateriaalit Googlen Performance Maxin kampanjaan sekä Snapchat-mainoksiin.

Verisure on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka tarjoaa kodin hälytysjärjestelmiä ja päivystävän hälytyskeskusvalvonnan. Arvostettu yritys toimii 17 eurooppalaisessa maassa ja mainostaa järjestelmällä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee – ja mikä tärkeintä: luo turvaa.

Verisuren rekrytointikampanja sai Oddyn ammattilaisten loihtimat ja yrityksen brändi-ilmeeseen sopivat kuvamainokset ja bannerit Snapchattiin, Google Performance Maxiin ja Spotifyyn. Tuotimme myös kampanjan teemaan sopivat sisällöt, jotka kohdistettiin puhuttelemaan erityisesti asiakkaan määrittelemää kohderyhmää: nuoria työuralle siirtyviä aikuisia.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme