Sosiaalisen median ylläpito Antellille

Suunnitelmallinen sosiaalisen median ylläpito Antellille.

Referenssit: Sosiaalisen median ylläpito Antellille

Suunnitelmallisuus on sosiaalisen median A ja O. Tämän on osoittanut myös menestyksekäs yhteistyömme Antell-lounasravintolaketjun kanssa.

Oddy Digital on ylläpitänyt Antellin sosiaalisen median kanavia osana laajempaa yhteistyökokonaisuutta. Olemme huolehtineet sekä postausten tuotannosta, operoinnista että sosiaalisen median maksetuista kampanjoista useissa eri kanavissa.

Pitkäaikainen yhteistyö luo hyviä tuloksia

Laaja yhteistyö auttaa meitä syventymään asiakkaan tarpeisiin ja brändiin perinpohjaisesti. Ylläpitotyön pohjaksi laadimme aina asiakkaan strategiaan pohjautuvan sisältösuunnitelman, joka jalkautetaan myös huolella suunniteltuun vuosikalenteriin postaussarjoineen.

Näiden työkalujen perusteella Oddyn sisällöntuotannon ammattilaiset voivat tuottaa postaustekstit ja visuaaliset materiaalit toiveiden mukaisesti. Vuosikello auttaa miettimään sisältöjä ennakkoon vuoden kulun mukaan. Postaussarjat puolestaan pitävät huolen esimerkiksi tasaisesta brändinrakennuksesta sekä tärkeiden teemojen, kuten vastuullisuuden, esilletuomisesta.

Suunnitelmat käydään läpi kuukausittain yhdessä asiakkaan kanssa ajantasaisuuden varmistamiseksi. Huolehdimme myös, että orgaaninen sometuotanto kulkee käsi kädessä mainonnan teemojen ja kausittaisten kampanjoiden kanssa.

Suunnitelmallinen ja tavoitteellinen sosiaalinen media on parhaimmillaan linjassa yrityksen muun viestinnän kanssa ja tukee yrityksen tavoitteita. Sen avulla voidaan rakentaa brändiä sekä tuoda yritystä ja sen tarjontaa asiakkaiden tietoisuuteen.

Käy katsomassa Antellin somekanavat

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme