Story- ja feed-videomainokset Smartumille Facebookkiin

Story- ja feed-videomainokset Smartumille Oddy Digitalin graafisen tiimin toteuttamana.

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, lounassaldo ja työmatkasaldo ovat varmasti monelle työssäkäyvälle tuttuja palveluja. Autoimme Smartumia toteuttamaan mainoskampanjaan sopivat somevideot, joilla tavoiteltiin yrityksen tarjoamista palveluista kiinnostuneita.

Smartumin etuja mainostavat story- ja feed-mainosvideot toteutettiin Oddyn graafisen tiimin ammattilaisten toimesta keväällä 2023. Ytimekkäiden videomainosten kautta pyrittiin tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita sosiaalisen median välityksellä. Videot toteutettiin sekä pysty- että neliömuodossa.

Videomainosten tavoitteena on viestiä työnantajille ja -tekijöille Smartumin hyödyistä. Sosiaalisen median alustoille keskittyvä videomainonta on edullinen tapa potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi. Videomainos herättää katsojan huomion huomattavasti paremmin kuin pelkkä staattinen mainos. Myös bannerit voidaan toteuttaa videomuodossa.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme