Huoneentaulu AINA-keittiöille – infograafit ja kaaviokuvat

Graafiset materiaalit, kuten infograafit, kaaviot ja havainnollistavat kuvat, toimivat tärkeinä havainnollistajina ja tiedonvälittäjinä. Tällainen esimerkkitoteutus on AINA-keittiöiden huoneentaulu.

AINA-keittiöt on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita kiintokalusteita keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen sekä säilytykseen. Mittatilaustyönä valmistettuja kalusteita myyvä yritys on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jonka koko graafinen ilme on Oddy Digitalin kädenjälkeä. Olemme auttaneet asiakasta myös muu muassa sosiaalisen median ja verkkosivujen sisällöntuotannossa.

Erilaiset infograafit, kaaviokuvat ja havainnollistavat kuvat toimivat tärkeinä tiedonvälittäjinä ja havainnollistajina. Graafisen työn ammattilainen osaa koota halutun informaation helposti pureskeltavaan ja visuaalisesti brändin mukaiseen muotoon, tässä tapauksessa huoneentauluksi. Brändin värejä ja ilmettä vahvasti esiin tuova huoneentaulu mukailee AINA-keittiöiden sivustolle tuotettua 12+1 syytä valita AINA -arikkelia, jossa kerrotaan, miksi juuri AINA-keittiöt on erinomainen valinta keittiötoimittajaksi. Siitä näkee nopealla silmäyksellä ne asiat, jotka erottavat AINAn muista kilpailijoista.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.