Sosiaalisen median ylläpito Antellille

Oddy Digital on ylläpitänyt Antellin sosiaalisen median kanavia osana laajempaa yhteistyökokonaisuutta. Olemme huolehtineet sekä postausten tuotannosta ja operoinnista.

Suunnitelmallisuus on sosiaalisen median A ja O. Tämän on osoittanut myös menestyksekäs yhteistyömme Antell-lounasravintolaketjun kanssa.

Oddy Digital on ylläpitänyt Antellin sosiaalisen median kanavia osana laajempaa yhteistyökokonaisuutta. Postausten tuotannon ja operoinnin lisäksi teimme osalle somepostauksista maksettua mainontaa.

 

Pitkäaikainen yhteistyö luo hyviä tuloksia

Asiakkaan sosiaalisen median kanavien ylläpitotyön pohjaksi laadimme asiakkaan strategiaan pohjautuvan sisältösuunnitelman, joka jalkautettiin huolella suunniteltuun vuosikalenteriin postaussarjoineen. Vuosikello auttaa miettimään sisältöjä ennakkoon vuoden kulun mukaan. Postaussarjat puolestaan pitävät huolen esimerkiksi tasaisesta brändinrakennuksesta sekä tärkeiden teemojen, kuten vastuullisuuden, esilletuomisesta. Huolehdimme myös, että orgaaninen sometuotanto kulkee käsi kädessä mainonnan teemojen ja kausittaisten kampanjoiden kanssa. Suunnitelma käydään läpi kuukausittain yhdessä asiakkaan kanssa ajantasaisuuden varmistamiseksi.

Huolella tehdyn pohjatyön myötä sosiaalisen median postausten tuottaminen ja operointi tukee yrityksen muuta markkinointia sekä yrityksen tavoitteita. Sen avulla voidaan rakentaa brändiä sekä tuoda yritystä ja sen tarjontaa asiakkaiden tietoisuuteen.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.