Rekry

HALUAISITKO OLLA OSA JENGIÄMME?

Yhdistä digiosaamiseen luovuus ja rajoja rikkova designajattelu. Ping! Siinä olemme me, Oddy. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Kasvamme ja tarvitsemme lisää osaajia Oddy-perheeseemme

Oddy Digital rekry

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja, mutta aina on tilaa hyville tyypeille. Laita hakemus digital@oddy.fi osoitteeseen.

Avoin haku: Diginatiivi sisällöntuottaja

Kuopioon, Espooseen tai Joensuuhun

Oletko sujuva kirjoittaja, jonka runosuoni pursuaa luovia ideoita, mutta joka samaan aikaan osaa laittaa pilkut ja possessiivisuffiksit tarkasti paikoilleen? Lue lisää ja hae meille sisällöntuottajaksi.

Avoin haku: Diginatiivi graafinen suunnittelija

Kuopioon, Espooseen tai Joensuuhun

Löytyykö sinulta erehtymätön visuaalinen silmä ja kokemusta graafisesta suunnittelusta? Tarjoamme rennon työympäristön ja mielenkiintoiset asiakasprojektit.

Avoin haku: Digital Marketing Specialist

Kuopioon, Espooseen tai Joensuuhun

Tämä rooli on tarjoaa hienon mahdollisuuden toimia digispesialistina Google- ja Facebook-mainonnan parissa. Tarjoamme rennon työympäristön ja mielenkiintoiset asiakkuudet.

Avoin haku: Team leader

Kuopioon, Espooseen tai Joensuuhun

Tämä rooli tarjoaa hienon mahdollisuuden toimia digitiimimme vetäjänä. Tarjoamme rennon työympäristön ja mielenkiintoiset asiakkuudet.

Avoin haku: Client Manager

Kuopioon, Espooseen tai Joensuuhun

Tässä roolissa pääset tekemään läheistä työtä meidän mahtavien asiakkaiden kanssa. Vastaat, että asiakkamme ovat tyytyväisiä ja haluavat leikkiä kanssamme tulevina vuosinakin.

Tahtoisitko meille töihin?

Meillä on aina hyville tyypeille ja uniikille osaamiselle käyttöä! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen digital@oddy.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.

Miksi töihin Oddy Digitalille?

Nykyiset oddyt, kenties tulevat työkaverisi, kertovat työpaikastaan Oddy Digitalilla näin.

1. UUDEN OPPIMINEN JA HAASTEET

Oddylla saa jatkuvasti kehittää itseään. Työ on ajoittain hektistä, mutta ei koskaan tylsää. Digitaalinen markkinointi kehittyy jatkuvasti, ja jokainen saa tilaisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan aktiivisesti. Vierivä kivi ei sammaloidu.

 

2. HUIPUT ASIAKKAAT

Konsulttityössä asiakassuhde on usein yhtä tiivis kuin työkaverien välinen suhde. Oddylla on mukavat asiakkaat, joiden kanssa töitä tehdään mutkattomasti ja yhdessä onnistuen.

 

3. KIVAT TYÖKAVERIT JA TIIMI

Jotenkin meille on päätynyt töihin vain hyviä tyyppejä ja jokainen saa olla oma kummallinen itsensä. Meillä kukaan ei jää yksin, vaan aina on apuja ja tiimin tuki käytettävissä. Ihmiset istuvat toimistoilla ympäri Suomen, mutta silti yhteistyö on hyvin tiivistä. Työkaveriin voi luottaa!

 

4. AVOIN JA RENTO ILMAPIIRI

Hyvät tyypit luovat hyvän ilmapiirin ympärilleen. Oddyt viihtyvät yhdessä.

 

5. TYÖN JOUSTAVUUS

Joustaminen on tärkeää puolin ja toisin. Työnantaja joustaa, kun työntekijä joustaa. Oman henkilökohtaisen elämän on oltava helposti sovitettavissa työelämään. Töitä saa tehdä kotisohvalta tai laiturinnokasta, kun vaan hommat tulee hoidettua ja on tavoitettavissa sovitusti. Välillä voi tehdä lyhyempää päivää työaikaliukumaa hyödyntäen.

 

6. TYÖN SISÄLTÖ JA TYÖTEHTÄVÄT OVAT MIELENKIINTOISIA

Mielenkiintoiset asiakkaat tuovat meille mielenkiintoisia pähkinöitä purtavaksi. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja koko ajan pääsee haastamaan itseään. Meillä jyllää tekemisen meininki!

 

MUITA PLUSSIA

Modernit toimistot, kunnon kahvi, hyvä sekä huono huumori, ajantasaiset työvälineet, liikunta- ja lounassetelit, hieronta työajalla, oikeudenmukaisuus, vastuu ja vapaus.

Meillä arvot ohjaavat tekemistämme

01. Olet meille tärkeä!

02. Levitämme osaamista

03. Tuemme sinua onnistumisessa

04. Otamme sinut mukaan digivirtaan

05. Teemme töitä ihmiseltä ihmiselle

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.