Welcome to the Odder side. #rekry #oddyrekry

Rekry

Haluaisitko olla osa jengiämme?

Yhdistä digiosaamiseen luovuus ja rajoja rikkova designajattelu. Ping! Siinä olemme me, Oddy. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Tiimeissämme työskentelee yhteensä yli 50 taitavaa huipputyyppiä Espoossa, Iisalmessa, Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa (USA). Kasvamme voimakkaasti ja tarvitsemme lisää osaajia Oddy perheeseemme.

Senior PPC Manager

Rekry PPC Specialist

Haemme Senior PPC Manageria Kuopioon, Iisalmeen tai Espooseen. Tämä rooli tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä Google ja Facebook mainonnan mestariksi. Tarjoamme rennon työympäristön ja mielenkiintoiset asiakkuudet. Tehtäväsi ovat mm. digitaalisen mainonnan suunnittelu, tuotanto ja optimointi eri kanavissa. Rooli vaatii muutaman vuoden käytännön kokemuksen Google Adsista ja Facebook Business Managerista. Lähetäthän hakemuskesi mahdollisimman pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla. Tutustu tarkemmin >>

Avoin hakemus

Meillä on aina hyville tyypeille ja uniikille osaamiselle käyttöä! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen digital@oddy.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme