Welcome to the Odder side. #rekry #oddyrekry

Rekry

Haluaisitko olla osa jengiämme?

Yhdistä digiosaamiseen luovuus ja rajoja rikkova designajattelu. Ping! Siinä olemme me, Oddy. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Tiimeissämme työskentelee yhteensä yli 50 taitavaa huipputyyppiä Espoossa, Iisalmessa, Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa (USA). Kasvamme voimakkaasti ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme.

Haemme SEM Specialistia

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä upeiden asiakkaiden parissa kehittyvän median ympärillä. Tehtäviäsi ovat mm. digitaalisen mainonnan suunnittelu, tuotanto ja optimointi eri kanavissa sekä mainonnan tulosten raportointi ja analysointi. Odotamme sinulta kokemusta yleisimmistä mainonnanhallinnan työvälineitä ja halua oppia ja kehittää uusia toimintatapoja. Tärkeimmät työvälineesi tulevat olemaan Google Ads, Data Studio, Tag Manager, Analytics ja Facebook Business Manager. Edellytämme Google sertifikaattien suorittamista ja hakukoneoptimointiosaaminen on plussaa. Lue lisää ja hae 31.8.2019 mennessä»

Jos tämä ei ollut sinun pestsisi, niin toki meillä on aina myös jatkuva haku päällä.

Hyville tyypeille ja uniikille osaamiselle on aina käyttöä! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen digital@oddy.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme