Welcome to the Odder side. #rekry #oddyrekry

Rekry

Haluaisitko olla osa jengiämme?

Yhdistä digiosaamiseen luovuus ja rajoja rikkova designajattelu. Ping! Siinä olemme me, Oddy. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Tiimeissämme työskentelee yhteensä yli 50 taitavaa huipputyyppiä Espoossa, Iisalmessa, Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa (USA). Kasvamme voimakkaasti ja tarvitsemme lisää osaajia Oddy perheeseemme.

PPC Team Leader

Haemme nyt Google- ja Facebook-tiimillemme vetäjää Kuopioon, Iisalmeen tai Espooseen. Hieno uramahdollisuus esimiestyöstä kiinnostuneelle mainonnan ammattilaiselle, joka haluaa päästä näyttämään taitonsa valmentamisessa ja tekemään uraa kovaa kasvua tekevässä digitaalisen markkinoinnin yrityksessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla, kuitenkin viimeistään 30.10.2019. Tutustu tarkemmin »

Senior PPC Manager

Haemme nyt Senior PPC Manageria Kuopioon, Iisalmeen tai Espooseen. Tämä rooli on tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä Google ja Facebook mainonnan mestariksi. Tarjoamme rennon työympäristön ja mielenkiintoiset asiakkuudet. Tehtäviäsi ovat mm. digitaalisen mainonnan suunnittelu, tuotanto ja optimointi eri kanavissa. Rooli vaatii muutaman vuoden käytännön kokemuksen Google Adsista ja Facebook Business Managerista. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla, kuitenkin viimeistään 30.10.2019. Tutustu tarkemmin »

Tällä hetkellä meillä ei ole muita avoimia hakuja

Mutta toki meillä on hyville tyypeille ja uniikille osaamiselle aina käyttöä! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen digital@oddy.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme