Painotuotteet

Oddyn graafisen suunnittelun ammattilaiset toteuttavat kustannustehokkaasti kestäviä ja visuaalisesti vetovoimaisia painotuotteita yrityksesi tarpeisiin.

Oletko menossa messuille tai kiinnostaisiko laajentaa mainontaasi myös printtiin? Kaipaatko kenties vetovoimaisia brändiäsi ilmentäviä painotuotteita? 
Saat meiltä niin pienet kuin suuret toteutukset painotuotteisiin ja printtimainoksiin.

Saat meiltä yrityksellesi kustannustehokkaasti kestävät ja visuaalisesti vetovoimaiset painotuotteet ja printtimainokset. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme muun muassa näyttäviä messukokonaisuuksia kaikkien tarvittavien materiaalien kera, myös digimainontaan yhdistettynä.

Printtimainonta tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan tavan viestiä, sillä esimerkiksi fyysistä sanomalehteä lukevan huomion saa kalastettua helpommin kuin digimainonnassa. Myös muistijälki on voimakkaampi ja syntyy nopeammin, joten printtimainonta on tehokasta. Painotuotteiden ja printtimainonnan avulla välität ammattimaista kuvaa ja autat luomaan kestävän ensivaikutelman, herätät huomiota ja vahvistat brändiä, vetoat lokaalisti ja tarjoat syvempää tietoa palveluista ja tuotteista.

Painotuotteet tarjoavat brändillesi yhden keinon vahvistaa brändistrategiaasi ja erottua kilpailijoistasi. Ne nostavat tunnistettavuuttasi ja tuo usein yrityksen tehokkaasti yleisön tietoisuuteen. Painotuotteet ja printtimainokset toteutetaan aina yrityksesi graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Toteutamme tarvittaessa myös graafiset ohjeistukset ja logot ammattitaitoisesti sekä digiin että printtiin. 

Painotuotteet (printtituotteet)

Esitteet

Esite on yritykselle mahdollisuus kertoa tuotteista ja palveluista sekä toteuttaa viestintää selkeällä ja visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Esitteiden avulla tarjoat lisäinformaatiota, esimerkiksi arvoistasi. Yrityksen graafiselle ilmeelle uskollinen esite viestii ammattimaisuudesta ja vahvistaa yrityksen brändi-identiteettiä ja luotettavuutta.

Flyer

Palveluesitteet, tapahtumaesitteet ja muut lentolehtiset liiketoimintasi tarpeisiin. Flyerit ovat pieniä paperisia arkkeja, jotka sisältävät tekstiä ja grafiikkaa. Visuaalisesti herkulliset flyerit ovat erittäin tehokkaita paikalliseen markkinointiin ja tapahtumatiedottamiseen.

Roll-up

Kaipaatko näyttävämpää printtituotetta esittelemään itseäsi esimerkiksi messuilla tai liiketilassa? Roll-upin avulla saat  informaation, kampanjat ja kuumimmat tarjoukset näkyvästi esille ja houkuttelet ohikulkijat luoksesi.

Printtimainokset

Saat meiltä myös perinteiset printtimainokset esimerkiksi sanomalehteen.

Käyntikortit, postikortit ja kuoret

Hyvä käyntikortti on selkeä, helposti luettava ja brändille sopiva. Käyntikortti tarjoaa tasokkaan ensivaikutelman yrityksestäsi ja viestii vastaanottajalle, että välität yhteydenpidosta.

Liiketoimintasi brändin ilmettä vastaavilla postikorteilla muistat yhteistyökumppaneita ja työntekijöitäsi. Brändiin sopivat postikortit herättävät mielenkiintoa ja erottuvat helpommin muusta postista.

Yrityksen graafista ilmettä mukailevat kirjekuoret välittävät tunnistettavan ja luotettavan kuvan vastaanottajalle ja lisäävät postin avaamisen todennäköisyyttä. Erotut kilpailijoistasi ja samalla lisäät brändisi näkymistä.

Muut painotuotteet

Toteutamme myös kaikki muut tarvitsemasi painotuotteet, kuten kansiot, kynät, oppaat, kyltit ja logot.

Laita meille viestiä, jos jokin tarvitsemasi palvelu ei ole listallamme. Autamme sinua mielellämme.

Pieni printtipaketti -tarjous

Hyödynnä tarjous ja tee yrityksesi olemassaolosta näyttävämpää! Saat meiltä pakettihintaan kolme painotuotetta seuraavista vaihtoehdoista: kaksipuolinen flyer, käyntikortti, kirjekuori tai postikortti, toteutus yrityksenne graafisen ilmeen pohjalta.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä meihin!

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo
Commercial & Client Director

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme