Kevyet verkkosivustot

Laadukkaat kotisivut ovat menestyksellisen mainonnan perusta

AVAINSANAT:   

Meiltä saat WordPress-verkkosivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

Luomme yrityksellesi tehokkaan ja tuottavan verkkosivuston, kevyen kampanjasivuston tai yksittäisen kampanjasivun/landing pagen mainostamiseen. Toteutamme verkkopalvelun juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

WordPress (WP) on julkaisujärjestelmä, eli järjestelmä jonka avulla loppukäyttäjä voi lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmointiosaamista. Käytämme WordPress-toteutuksissa hyväksi havaittuja räätälöitävissä olevia teemoja.

Tyylikkäät, turvalliset ja helposti muokattavat verkkosivut. Moderni, toimiva ulkoasu. Aina responsiivinen. Laajat ominaisuudet. Tarjoamme halutessasi myös sivuston ylläpidon ja hoidamme päivitykset. Toimitus jopa 4 viikossa.

Avaimet käteen -toteutuksen hinta alk. 4000€ sisältäen visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen huomioiden digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Miksi WordPress-sivusto?

 1. Lisää ja muokkaa sisältöä helposti
  Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaiken tasoisille käyttäjille.
 2. Tuhansia hyödyllisiä lisäosia (Plugins)
  WordPressissa on hurja määrä hyödyllisiä lisäosia. Lisäosien avulla voit luoda lomakkeita, tehdä hakukoneoptimointia sekä paljon muuta. Koodia ei tarvitse aloittaa alusta, vaan valmiit lisäosat ovat nopeita ottaa käyttöön ja ne mahdollistavat erilaisia toimintoja.
 3. Räätälöitävissä yrityksesi ilmeen mukaan
  Mikäli haluat yrityksellesi WordPress-kotisivut, voidaan alusta räätälöidä täysin sinun yrityksesi ilmeen mukaan. Saat haluamasi fontit, kuvat, värit ja kaikki muut elementit.
 4. Open Source – eli ilmainen ohjelmisto
  Open source tarkoittaa että WP-alusta voidaan ottaa käyttöön täysin ilmaiseksi, toki webhotelli tarvitaan. Open source mahdollistaa myös sivustojen räätälöinnin hyvin pitkälle.
 5. Valmis verkkokauppaa varten
  WordPress alustan päälle voidaan myös perustaa verkkokauppa. WordPress verkkokauppaan (WooCommerce-lisäosa) integroidaan kaikki verkkokauppa-ominaisuudet, kuten esim. maksuominaisuudet ja varastonhallinta.
 6. Sopii erinomaisesti responsiivisia sivustoja varten
  Suurin osa teemoista on valmiiksi responsiivisia.
 7. Jatkuva kehitys
  Miljoonat kehittäjät osallistuvat aktiivisesti alustan kehitykseen, parantamiseen ja uudistamiseen.

WordPress-sivujen hinnoittelu

Työmäärään ja kustannuksiin vaikuttavat monet eri tekijät, kuten sivuston laajuus ja sen toiminnallisuudet, sivupohjien määrä, integraatiot sekä lisäosat. Tärkeintä on löytää toimivin ratkaisu. Järeämmät verkkosivustot tuottamme yhteistyössä Oddy Techin kanssa ja kevyemmät toteutukset yhteistyössä luotettavien alihankkijoidemme kanssa.

Avaimet käteen -verkkosivuprojektit alkaen 4000€ sisältäen visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen huomioiden digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Palvelumme liittyen kevyisiin verkkosivutoteutuksiin

 • Julkaisujärjestelmä WordPress
 • Graafinen suunnittelu
 • Sisällön suunnittelu ja toteutus usealla kielellä
 • Kieliversiot
 • Tekninen toteutus
 • Ylläpito ja päivitykset
 • Sivuston 
 • Hakukoneoptimointi

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme