Kevyet WordPress verkkosivut

Laadukkaat kotisivut ovat menestyksellisen mainonnan perusta

AVAINSANAT:   

Meiltä saat WordPress verkkosivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

Esteettiset, toimivat ja modernit WordPress-verkkosivut

Luomme yrityksellesi kauniin, tehokkaan ja tavoitteitasi tukevan verkkosivuston, kevyen kampanjasivuston tai yksittäisen kampanjasivun/landing pagen mainostamiseen. Toteutamme verkkopalvelun juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

WordPress (WP) on avoimeen lähdekoodiin perustuva maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä eli järjestelmä, jonka avulla loppukäyttäjä voi lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmointiosaamista. Palveluun saa asennettua lisäosia, jotka parantavat sivustojen toiminnallisuuksia. Käytämme WordPress-toteutuksissa hyväksi havaittuja räätälöitävissä olevia teemoja ja lisäosia.

Saat Oddylta tyylikkäät, turvalliset ja helposti muokattavat WordPress verkkosivut, joilla on moderni ja toimiva ulkoasu. Sivustomme ovat aina responsiivisia. Saat käyttöösi laajat ominaisuudet. Tarjoamme halutessasi myös sivuston ylläpidon ja hoidamme päivitykset puolestasi. Saat meiltä verkkosivu-projektien toimituksen jopa 4 viikossa.

Avaimet käteen -toteutuksen hinta alk. 4000 €. Sisältää visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen, joissa huomioidaan digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Miksi WordPress verkkosivut?

 1. Lisää ja muokkaa sisältöä helposti
  Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaiken tasoisille käyttäjille.
 2. Tuhansia hyödyllisiä lisäosia (Plugins)
  WordPressissa on hurja määrä hyödyllisiä lisäosia. Lisäosien avulla voit luoda lomakkeita, tehdä hakukoneoptimointia sekä paljon muuta. Koodia ei tarvitse aloittaa alusta, vaan valmiit lisäosat ovat nopeita ottaa käyttöön ja ne mahdollistavat erilaisia toimintoja.
 3. Räätälöitävissä yrityksesi ilmeen mukaan
  Mikäli haluat yrityksellesi WordPress-kotisivut, voidaan alusta räätälöidä täysin sinun yrityksesi ilmeen mukaan. Saat haluamasi fontit, kuvat, värit ja kaikki muut elementit.
 4. Open Source – eli avoimen lähdekoodin ilmainen ohjelmisto
  Avoin lähdekoodi tarkoittaa, että WordPress-alusta voidaan ottaa käyttöön täysin ilmaiseksi, toki webhotelli tarvitaan. Avoin lähdekoodi mahdollistaa myös sivustojen räätälöinnin hyvin pitkälle.
 5. Valmis verkkokauppaa varten
  WordPress-alustan päälle voidaan myös ottaa käyttöön verkkokauppa. WordPress-verkkokauppaan (WooCommerce-lisäosa) integroidaan kaikki verkkokauppa-ominaisuudet, kuten esim. maksuominaisuudet ja varastonhallinta.
 6. Sopii erinomaisesti responsiivisia sivustoja varten
  Suurin osa teemoista on valmiiksi responsiivisia.
 7. Jatkuva kehitys
  Miljoonat kehittäjät osallistuvat aktiivisesti alustan kehitykseen, parantamiseen ja uudistamiseen.

WordPress verkkosivun hinta

Työmäärään ja kustannuksiin vaikuttavat monet eri tekijät, kuten sivuston laajuus ja sen toiminnallisuudet, sivupohjien määrä, integraatiot sekä lisäosat. Tärkeintä on löytää toimivin ratkaisu. Järeämmät verkkosivustot tuottamme yhteistyössä Oddy Techin kanssa ja kevyemmät toteutukset yhteistyössä luotettavien alihankkijoidemme kanssa.

Avaimet käteen -verkkosivuprojektit alkaen 4000€ sisältäen visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen huomioiden digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Palvelumme liittyen kevyisiin verkkosivutoteutuksiin

 • Julkaisujärjestelmä WordPress
 • Graafinen suunnittelu
 • Sisällön suunnittelu ja toteutus usealla kielellä
 • Kieliversiot
 • Tekninen toteutus
 • Ylläpito ja päivitykset
 • Sivuston 
 • Hakukoneoptimointi

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme