Valitse tavallisuudesta poikkeava kumppani

Bannerit ja landing paget

Kiteytä sanomasi ytimekkäästi avullamme.

Meiltä saat kampanjasivut sekä bannerit kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä koodaamisen.

Landing paget eli kampanjasivut

Kampanjasivu on yksinkertainen tapa nostaa esille kaikki kampanjaan kuuluvat tuotteet ja palvelut kärkiviesteineen. Kampanjasivustolle määritetään hyvin selkeä tavoite, jonka ympärille sivun sisältö ja markkinointikampanja luodaan. Kampanjasivustolle voidaan luoda hyvinkin erilaista sisältöä tavoitteiden mukaan. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tuote-esittelyitä, kilpailuja, arvontoja, kuvia, videoita ja lomakkeita.

Yksi yhtenäinen kampanjasivu toimii laskeutumissivuna, jonne mainoksista ja muista digitaalisista sisällöistä ohjataan liikennettä. Tämä helpottaa kampanjan tulosten seurantaa. Usein kampanjasivut toimivat kampanjoissa tehokkaammin kuin yrityksen normaalit verkkosivut.

Meiltä saat kampanjasivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät sekä visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelut että koodaamisen.

Bannerituotanto

Hyvä bannerimainos saa aikaan toimintaa ja jättää muistijäljen. Jopa yli puolet mainosta klikanneista palaa mainostavan yrityksen sivuille myöhemmin, joten on tärkeää tehdä mainoksesta muistettava ja tunnistettava. Suunnittelemme ja tuotamme toimivat ja houkuttelevat display-mainokset. Bannerin on oltava visuaalisesti selkeä ja yksinkertainen. Lisäksi sen on vastattava brändin ilmettä ja laskeutumissivua. Animointi fiksusti toteutettuna tehostaa usein bannerin toimivuutta. Call to action, toimintakehotus eli se, mitä bannerin nähneen kuluttajan halutaan tekevän, on tärkeä huomioida suunnittelussa.

Tuotamme tarpeiden mukaan perinteiset still, animoidut ja Html5-bannerit desktopiin, mobiiliin ja tablettilaitteisiin. Html5-tekniikka mahdollistaa animoinnin lisäksi monien muiden interaktiivisten ominaisuuksien, kuten esim. videoupotusten, käytön bannereissa.

Meiltä saat näyttävät bannerit brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

Kiinnostaako kampanjasivut tai bannerituotanto? Haluaisitko saada ammattilaisen arvion yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tilasta?

Annamme ehdotuksemme yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme