Valitse tavallisuudesta poikkeava kumppani

Kampanjasivut

Kiteytä sanomasi ytimekkäästi avullamme.

Meiltä saat kampanjasivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

Kampanjasivut eli landing paget

Kampanjasivu on yksinkertainen tapa nostaa esille kaikki kampanjaan kuuluvat tuotteet ja palvelut kärkiviesteineen. Kampanjasivustolle määritetään hyvin selkeä tavoite, jonka ympärille sivun sisältö ja markkinointikampanja luodaan. Kampanjasivustolle voidaan luoda hyvinkin erilaista sisältöä tavoitteiden mukaan. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tuote-esittelyitä, kilpailuja, arvontoja, kuvia, videoita ja lomakkeita.

Yksi yhtenäinen kampanjasivu toimii laskeutumissivuna, jonne mainoksista ja muista digitaalisista sisällöistä ohjataan liikennettä. Tämä helpottaa kampanjan tulosten seurantaa. Usein kampanjasivut toimivat kampanjoissa tehokkaammin kuin yrityksen normaalit verkkosivut.

Teknisesti kampanjasivut toteutetaan yleensä WordPressilla.

Meiltä saat kampanjasivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät sekä visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelut että teknisen toteutuksen.

Tutustu myös blogipostauksiimme

Kiinnostaako kampanjasivut tai bannerituotanto? Haluaisitko saada ammattilaisen arvion yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tilasta?

Annamme ehdotuksemme yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme